Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Tandem nyelviskola jelentkezés

Csomagajánlatok

A tréning az alábbi tematikák szerint kerül csoportosításra:


cvonline.hu állásportál

cvonline.hu állásportál

1-ES CSOMAG (9 lecke) – 3.800 Ft

  • Bemutatkozás
  • Erősségek és gyengeségek
  • Szakmai tapasztalat

 

2-ES CSOMAG (9 lecke) – 3.800 Ft

  • A céggel illetve az állással kapcsolatos kérdések
  • Viselkedést vizsgáló kérdések
  • Jövőbeli tervek

 

3-AS CSOMAG (8 lecke) – 3.300 Ft

  • Teljes állásinterjú
  • Kellemetlen kérdések
  • Összefoglaló tesztek

 

A három csomag együttesen mindössze 9.900 Ft!

A csomagok megrendeléséhez utalja el a megfelelő összeget a 10918001-00000005-55470006 számlaszámra (Unicredit Bank, IM-Digital Kft), és a közlemény rovatban tüntesse fel azon email-címét, mellyel regisztrált a cvonline.hu állásportálon, valamint a megrendelt csomag(ok) számát.

FONTOS!
Annak érdekében, hogy problémamentesen működjön a szolgáltatás adminisztratív része kérjük, hogy a jelentkezés folyamán a cvonline.hu profiljukat egészítsék ki teljes nevükkel, címükkel és telefonszámukkal!

Minta:

Átutalás
 
Általános Szerződési Feltételek

A tanfolyamra csak a CV Online regisztrált felhasználói fizethetnek elő. Ha Ön még nem regisztrált felhasználója a CV Online-nak, kérjük, regisztráljon!

A tanfolyamra való előfizetéssel megerősítem, hogy megismertem jelen általános szerződési feltételeket.
A tanfolyam anyagai csak az előfizetési díj sikeres beérkezése után válnak elérhetővé. Ez az előfizetés módjától függően akár hosszabb időt - napokat - is igénybe vehet, amit kérünk figyelembe venni az előfizetés során!

Az előfizetés egy naptári évig érvényes elérési jog megszerzését jelenti. Az egy év leteltével a hozzáférési lehetőség automatikusan megszűnik. Ekkor licenc meghosszabbításra nyílik lehetőség, amelynek díja a normál előfizetési díj 75 százaléka. Az előfizetés időtartama alatt a rendszerben fellelhető anyagok korlátlan számú alkalommal elérhetők.

Nyelviskola biztosítja az előfizető(k)nek az előfizetett termék folyamatos elérhetőségét napi 24 órán keresztül, valamint a technikai segítségnyújtást e-mail-ben, munkanapokon a kérdés feltevésétől számított 24 órás válaszadási határidővel. A felhasználók a honlap e célt szolgáló oldalán keresztül tudnak e-mail-ben kapcsolatba lépni az oldal üzemeltetőjével (Nyelviskolával).

Nyelviskola kijelenti és szavatolja, hogy a mentesíti CV Online -t mindazon, az előfizetői szerződésekből eredő felelősség, így különösen azon kártérítési követelések alól, melyek a termék elérhetőségével kapcsolatos panaszok, a technikai segítségnyújtás elmaradása, vagy a Termék használhatósága miatt az előfizetők a CV Online felé kívánnak érvényesíteni. A Felek a Nyelviskola kártérítési felelősségének mértékét az előfizetési díj maximumában határozzák meg, azt ezt meghaladó mértékben a kártérítési felelősség a Ptk. 314.§ (2) bekezdésének megfelelő alkalmazásával kizárják.