Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Találjon rá a megfelelő jelöltekre egyszerűen, gyorsan és hatékonyan!

Találjon rá a megfelelő jelöltekre egyszerűen, gyorsan és hatékonyan!

Gyors és egyszerű önéletrajz-keresés? Aktív keresés számos adatbázis egyidejű áttekintésével? A Cvonline.hu Profilkeresővel ez lehetővé vált!

Egyszerűen és átláthatóan – köszönhetően az új felhasználóbarát felületnek. Hatékonyan – az új fejlesztések releváns találatokat eredményeznek. Gyorsan – lehetővé vált egyszerre több adatbázisban keresni.

Hogyan működik?

Az új profilkereső egy szemantikus keresési technológián alapszik, melynek köszönhetően könnyedén tudunk összetett kereséseket elvégezni. A fejlesztéseknek köszönhetően a keresés kiterjed a  szinonimaszavakra és hasonló kifejezésekre is.

Lehetőség van egyszerre több adatbázisban is keresni, így a Cvonline.hu adatbázisán kívül további közösségi oldalakon is keres a rendszer. 

Ezáltal megnöveljük az esélyét, hogy a legkiválóbb jelöltekkel töltsük fel a megüresedett pozíciókat!

A rendszer az önéletrajzokat és profilokat relevancia szerint listázza. A megadott kritériumokat súlyozhatjuk az elvárásainknak megfelelően, így megadhatunk egy-egy feltételt előnyként vagy kötelezőként. Ezáltal a saját preferencia elvárásainknak megfelelően rendeződnek a találatok.

Az új profilkereső előnye

  • felhasználóbarát felület
  • egyszerre több adatbázisban való keresés
    (Cvonline.hu adatbázisa, Facebook, LinkedIn, Xing, GitHub, Stackoverflow)
  • keresett pozíción kívül szinonimaszavak és hasonló kifejezések figyelembevétele
  • relevancia szerinti rendezés és súlyozás

További információ és megrendelés esetén kérjük keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk az info@cvonline.hu e-mail címre!