Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Szeretné Ön is személyesen megtalálni potenciális munkavállalóit?

16. HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok

Idén február 25-26-án ismét megnyitja kapuit a HVG Állásbörze, az ország legnépszerűbb munkaerő-piaci fóruma. Hazánk meghatározó cégei az autóipar, gyártás, informatika és telekommunikáció, FMCG, kiskereskedelem, bank és biztosítás, szállítmányozás, könyvvizsgálat és SSC szektorokból már biztosan ott lesznek – ahogyan a közel tízezer informatikus, mérnök, gazdasági, pénzügyi és a jó nyelvtudással rendelkező pályakezdő, tapasztalt szakember, továbbá műszaki és informatikai technikumi végzettségű érdeklődő is.

A HVG Állásbörzén a részvételi díj nem csak a kiállítási területet jelenti!

A kiállítók az igényüknek megfelelő méretű standot felszerelve, bútorozva, teljes körű kiszolgálással (pl. díjmentes parkoló, catering- és hostess szolgáltatás) vehetik igénybe. A szervezők támogatják online megjelenésüket is, a rendezvény honlapján a cég arculatára szabható online bemutatkozó oldallal jelenhetnek meg, amelyen korlátlan számú állásajánlat hirdethető meg. Emellett minden kiállító számára a 88 000 példányban megjelenő HVG Állásbörze Karrier Iránytűben is biztosított a bemutatkozási lehetőség, sőt a börze marketing kampányában (pl. cikkekben, hírlevelekben, Facebook posztokban) is megjelenhetnek.

Közép-Európa legjelentősebb karrier-vására számos egyedülálló szolgáltatással is rendelkezik

A HVG Állásbörze egyedi, innovatív szolgáltatásaival arra törekszik, hogy hatékonyabbá tegye a munkaadók és munkavállalók egymásra találását, melyet több innovatív eszközzel is támogatnak a szervezők. A börze egyedülálló regisztrációs és jelentkezési rendszere, az e-Reg sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a jelentkezési anyagok feldolgozását. A honlapokon, a hírlevelekben, a beléptető kapukon és a mappákon használt színkódok és egységes jelölési rendszer a könnyebb és jobb tájékozódást segítik, így a kiállítók és a látogatók is tudják, hogy kik lehetnek a potenciális munkavállalóik/ munkaadóik. A Szakmai Aktivitások keretében pedig a feleknek kötetlenebb keretek között van lehetőségük a kapcsolatteremtésre.

A következő HVG Állásbörze: 2015. február 25-26.

További információért, megjelenési lehetőségekért forduljon hozzánk bizalommal!