Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Szeretne mindent tudni a karrierépítésről?

Remegő láb, izzadó tenyér az állásinterjún… Vajon reális-e, amit bérként kapni szeretnék? Én, mint márka, avagy miért van egyre nagyobb szükségünk az önmarketingre?

Álláskeresés közben számtalan olyan kérdés merül fel az emberekben, amelyekre nem biztos, hogy kielégítő választ tudnak kapni. Az ismerősök, jóakarók tanácsai helyett érdemesebb inkább a szakemberekre hallgatni, akik tisztában vannak a legújabb toborzási trendekkel, és el tudják mondani nekünk, hogy mire számítsunk, amikor állást keresünk, mik a lehetőségeink a karrierépítésre. Sokan bele sem gondolnak, hányféle úton indulhatnának el! Például amíg nem találjuk meg a számunkra ideális elhelyezkedési lehetőséget, továbbképzéssel, nemzetközi tapasztalatszerzéssel is egyengethetjük a későbbi karrierünket. A HVG Állásbörze szervezői március 25–26-án arra a feladatra vállalkoztak, hogy a rendezvény látogatóinak felvonultassák a lehető legtöbb módozatot.

Lehetőségeink álláskeresőként

A 2010-es tavaszi HVG Állásbörzén 89 kiállító állás- és képzési ajánlatai közül válogathatnak az érdeklődők a SYMA Rendezvényközpontban. A közel 1500 konkrét állásajánlat mellett a végzős, pályakezdő vagy már tapasztalt diplomás álláskeresők feltérképezhetik az aktuális képzési kínálatot is. A helyszínen számtalan izgalmas szakmai program kedvez azoknak, akik szeretnének álláskeresési tanácsokat kapni vagy éppen szélesítenék szakmai látókörüket, és megismernék, milyen munkavégzési alternatívát kínálnak számukra az őket kereső vállalatok. (Forrás: HVG)

A HVG állásbörzéjén a CV-Online is a kiállítók között szerepel. Keresse fel standunkat, hogy hasznos tanácsokat kaphasson az online álláskereséssel kapcsolatban és töltse ki kérdőívünket az értékes nyereményekért! A részletekről bővebben itt

.