Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Szeresd a hétfőt! NYEREMÉNYJÁTÉK szabályzat

Játékszabályzat

Az IM-Digital Kft játékot hirdet az IM-Digital Kft Facebook oldalán valamint az IM-Digital Kft által működtetett Cvonline.hu és a Talaldmeg.cvonline.hu oldalon az oldalak felhasználói számára SZERSD A HÉTFŐT! címmel.

 

A játék időtartama: 2014. február 10-2014. április 30.


Sorsolás: Heti nyeremények (ébresztőórák) : Február 17, 24, Március 3, 10, 17, 24, 31, Április 7, 14, 21, 28.

Fődíj sorsolása: Május 2.

Eredményhirdetés: Sorsolás napján.

Fődíj eredményhirdetése: Sorsolás után 3 munkanappal.

 

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak a Cvonline - Állások Facebook oldalhoz, és ott helyesen válaszoltak a feltett kérdésre, valamint megadták email címüket, és ezzel elfogadták a Cvonline.hu regisztrációs szabályait, és ezzel megkezdték előzetes regisztrációjukat. A Fődíj sorsolásán CSAK azok vehetnek részt, akik február 10 és április 30 között feltöltötték vagy frissítették önéletrajzi adatlapjukat a Cvonline.hu álláskereső oldalon.


A játék menete:

A szervező a résztvevő Játékosok közül a sorsolás napján (a random.org segítségével) sorsolás útján választja ki a nyertest.

Az új kérdések a játék kezdetétől a végéig hétfőnként kerülnek ki a Cvonline.hu Facebook oldal üzenőfalára, és adott napon az előző heti nyertes nevét is közzéteszik, valamint

Nyeremények:

-Minden héten xy típusú dizájn órák TÍPUSA

Főnyeremény: 1db iPad Air és 1 db LLLLLLLLLLLLLLLL típusú kávéfőző

A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a szervező semmiféle felelősséget nem vállal.

Személyes adatok kezelése:

A játékban való részvételhez a felhasználó egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt.

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a szervező a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím, email cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a szervező ezen információkat nem adja tovább. A szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a (szervező neve) munkatársai és a Facebook oldalt kezelő (közreműködő cég) alkalmazottai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A (szervező neve) fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.
This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.


Nyertesek értesítése

A nyertest a regisztráció során megadott e-mail címen a sorsolást követően 5 munkanapon belül értesítjük.

A nyeremény átadására személyesen kerül sor a szervező irodájában (1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.) a nyertessel előre egyeztetett időpontban legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül (jogvesztő határidő) jogosult.

Amennyiben a nyertes nyereményét az előre egyeztetett időpontban nem veszi át, a nyereményt elveszíti és a szervező haladéktalanul értesíti a tartaléknyertest.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertes nevét, fotóját a honlapon. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.

A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért és szavatossági igényekért a Szervező felelősséget nem vállal.

 

A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt. A nyereményjáték kommunikációs anyagain (hirdetés, banner stb.) látható képek csak illusztrációk.

 

Ha a Játékos korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

A nyereménnyel kapcsolatos esetleges adó vagy járulékfizetési kötelezettség Szervezőt terheli, azonban a nyeremény átvételével kapcsolatos költségek (pl. utazási költség) a Nyertest terheli.

 

Adatvédelmi szabályok

A jelen játékszabályzatban foglaltak elfogadásával a Játékos kifejezetten hozzájárul, hogy személyes adatait az IM Digital Kft., mint adatkezelő a játék lebonyolítása, állásajánlatok továbbítása és saját marketing tevékenység céljából az információs és önrendelkezési jogról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje a Játékos ellenkező kéréséig. A Játékos a személyes adatainak kezeléséről bármikor kérhet információt a Szervezőtől, továbbá kérheti azok helyesbítését vagy törlését is az info@cvonline.hu e-mail címen.

Amennyiben valamely Játékos a játék időtartama alatt visszavonja az adatainak kezeléséhez való hozzájárulását, illetve kéri az adatai törlését a nyereménysorsoláson nem vesz részt.

A Játékos a jelen szabályzatban foglalt feltételeket elfogadja, és magára nézve kötelezőnek tekinti.