Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Szállítmányozási Hálózat Tervező

Szállítmányozási Hálózat Tervező

HAYS Hungary Kft.
Régió: Budapest
 
Hozzáadva: 2019.11.22.
Jelentkezési határidő: 2019.12.12.
 
Szállítmányozási Hálózat Tervező
Szállítmányozási Hálózat Tervező
Autóipar – Budapest

Az Ön új cége
Szállítmányozási Hálózat Tervező pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Budapesten.

Az Ön új pozíciója
A Szállítmányozási Hálózat Tervező pozícióban felelős lesz a stratégiai közlekedési hálózat kialakításáért a meghatározott földrajzi területre (Európán belül). Ennek érdekében feladata lesz minden releváns szállítási adat (útvonal, költség, mennyiség, stb.) összegyűjtése és elemzése az optimális megoldás kialakításához. Szállítmányozási Hálózat Tervezőként felelős lesz az egész európai közlekedési hálózat hatékonyságának növeléséért folyamatos fejlesztések révén. Emellett részt vesz a logisztikai szolgáltató partnerek tendereztetésében és folyamatosan kapcsolatot tart az érdekelt felekkel (ügyfelek, beszerzési és üzemeltetési csapatok, stb.).

Mire van szüksége a sikerhez
A Szállítmányozási Hálózat Tervező pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség, legalább 3 éves stratégiai logisztikában (pl. elemzés, tervezés, kontrolling) szerzett és azt megelőzően legalább 3 év operatív logisztikában (pl. fuvarszervezés, diszpozíció) szerzett tapasztalat, erős Excel tudás, kitűnő kommunikációs és tárgyalási képességek, rendszerszemlélet, valamint folyékony angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat régiójának meghatározó és stabil szereplője, Logisztikai Központtal van jelen a régióban, ahová akár azonnali kezdéssel várják az új kollégát.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Budapest
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Aktiválás időpontja 2019.11.22.
Iratkozzon fel állásértesítőre