Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Support Staff (kisegítő személyzet), Counselor (gyermekfelügyelő)


  • A hirdetés 1123 napja lejárt

A CCUSA szervezet idén ünnepli 25. évét Magyarországon. Hivatalosan kijelölt vízumszponzorként eddig több mint 5600 magyar résztvevőt küldtünk az USA-ba, illetve Kanadába dolgozni.

 

Camp Counselor USA, Camp Canada amerikai és kanadai nyári tábori programok:

 

A program időtartama: 3-4 hónap (2015. május/június-)

 

Elvárások:

  • Nappali tagozatos hallgatói jogviszony (csak az amerikai programon feltétel)
  • Középszintű angol nyelvtudás

Pozíciók:

  1. Support Staff (kisegítő személyzet), azaz mint konyhai dolgozó, karbantartó, takarító, lovász, stb. lehet elhelyezkedni. Ezen munkák mindegyike könnyen megtanulható feladatkörrel jár, és elvégzésükhöz kevésbé fontos a jó angol nyelvtudás, ugyanakkor fizikailag megterhelő (napi 8-10 óra). A több mint 900 amerikai és számos kanadai táborhely között többféle tábortípus létezik, legtöbbjük természeti környezetben található. A munka általában 9-11 hétig tart (ez alatt a résztvevők szállást, teljes ellátást, zsebpénzt kapnak, valamint az amerikai programon szervezetünk intézi a repülőjegyet és a J1-es vízumot). A nyár végén lehetőség van iskolakezdésig utazgatni az Egyesült Államokban, illetve akár hosszabb ideig is Kanadában. Az amerikai programon feltétel az aktív, nappali tagozatos jogviszony, a kanadai programon nem-diákok jelentkezését is várjuk.
  2. Counselor (gyermekfelügyelő) - erre a pozícióra főként olyan jelentkezőket várunk, akik jól beszélnek angolul és járatosak valamely sport területén (vívás, úszás, tenisz, lovaglás, falmászás, stb.), esetleg már rendelkeznek oktatói tapasztalattal, képzettséggel.


Work Experience USA, amerikai vendéglátó ipari program:

Kulturális csereprogram, ami a már tapasztaltabb fiatalok számára jött létre, akiknek a táboroztatás már nem elég. Olyan nappali tagozatos diákokat keresünk, akik komolyabb munkatapasztalat szerzése céljából szeretnének kimenni az Egyesült Államokba, és hogy amerikai órabérekben kapjanak fizetést. A ’Placement’ opciónkat választva a jelentkezők maguk kereshetnek vendéglátó ipari munkát adatbázisunkból, vagy a szervezetünk helyezi el őket hotelekben, üdülőhelyeken, vidámparkokban, nemzeti parkokban (bárhol, ahol idénymunkára van szükség). Az ’Independent’ opción résztvevő diákjaink pedig saját maguk által szervezett vendéglátós munkát vállalhatnak, szervezetünk ilyen esetben csak vízumszponzor.

 

A korai pályázókat kedvezményekkel jutalmazzuk, sőt az állásbörzéinkre is a jelentkezés sorrendjében történik a beengedés. Érdemes tehát minél hamarabb regisztrálni.

Meghosszabbított kedvezményes jelentkezési határidő (100 Euro kedvezmény a programdíjból) az amerikai tábori programon: 2014. December 15., a kanadai tábori programon: 2015. December 31.

 

Jelentkezés: online az alábbi linken keresztül.

Információ: az alábbi linken keresztül.

Contact: Pentz Katalin, Program Coordinator az alábbi e-mail címen.

CCUSA Magyarország Kft., 1072 Budapest, Rákóczi út 8/B. 3. emelet.

Egyéb hasonló állások Önnek
SQA mérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Előszéria/széria gyártás minősé...
Ajka, Veszprém


Fröccsöntő / Műanyagipari mérnök (pályakezdők részére is!)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Gyártóberendezések és gyártósor...
Sárvár, Szombathely


Karbantartó villamosmérnök - Komárom-Esztergom megye

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Berendezések rendelkezésre állá...
Tata, Tatabánya