Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Storyboard szabályzat

Storyboard pályázat

Cím: „Legyetek Ti a CV-Online kreatív ügynöksége”

 

Kiíró: Inform Media Kft.

 

Tárgymutató: Storyboard pályázat főiskolások részére

 

Pályázhat: magánszemélyek, főiskolások, egyetemisták

 

 

 

Az Inform Média Kft. pályázatot hirdet Legyetek Ti a CV-Online kreatív ügynöksége témában:

 A pályázat címe: "Legyetek Ti a CV-Online kreatív ügynöksége”

 

Az Inform Media, Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata kreatív versenyt ír ki felsőoktatási hallgatók számára. A versenyre maximum 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, akiknek feladata: egy televíziós kampány kreatív koncepciójának kidolgozása a CV-Online állásportál számára.

Legyen akár vicces, megdöbbentő, motiváló… rajtatok áll! Egy a lényeg: egy olyan márkaismertség-növelő kampányt dolgozzatok ki, amely időtálló, és a CV-Online kommunikációja hosszú távon építkezhet rá.

 

A pályamunkáknak az alábbiakat kell tartalmaznia:

 

  • Egy maximum 10 oldalas elemzés a hazai állásportálok piacáról, és a CV-Online számára javasolt kommunikációs stratégiáról,
  • Egy maximum 2 oldalas leírást a konkrét televíziós kampány koncepciójáról
  • És természetesen egy részletes storyboard-ot a reklámfilm forgatókönyveként a tervezett képi, zenei és narrációs szövegek egyértelmű megjelenítésével együtt.

Hogyan pályázhatsz?(a pályázat menete):

http://www.cvonline.hu/Palyazat/277/content.html

oldalontalálod a pályázati felhívást. A pályázati jelentkezéshez (szintén) a

http://www.cvonline.hu/Palyazat/277/content.html

palyazat oldalon ki kell töltened a pályázati jelentkezéssel kapcsolatos információkat, adatokat és el kell fogadnod a pályázati kiírás feltételeit.

A megadott pályázati határidőn belül küldd el a pályázati anyagot a wetransfer.com (fájlküldő szolgáltatással) az

 info@cvonline.hu


e-mail címre. A küldés során kérjük add meg a regisztráció során megadott „jeligét” elnevezésként, amit a wetransfer.com oldalán a „type your message” -nél tudsz beírni. (A pályázati anyag mérete nem lehet nagyobb 2 gigabyte –nál. Amennyiben ezt a méretet átlépi a feltöltött pályázati anyag, az sajnos a pályázatból való kizárást vonhatja maga után.)

A pályázatban megjelölt határidőn belül a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítünk a pályázati eredményről.

Ki pályázhat?

Magyar anyanyelvű főiskolások, egyetemisták Magyarország bármely felsőoktatási intézményből.

(Alapvető feltétel a felsőoktatással kapcsolatos hivatalos viszony, amit a pályázatkiíró kérésére bármikor hivatalos dokumentumon (vagy fénymásolaton) bemutathatóvá kell tenni. Amennyiben kiderül, hogy ezt a dokumentumot (vagy a fénymásolatát) a pályázó nem tudja bemutatni a pályázatkiíró számára, akkor a pályázata automatikusan érvénytelenné válik.)

A pályázat értékelésének szempontjai:

1. A pályázati kiírásban szereplő feltételek betartása

2. A pályázati ötlet

3. A pályázati anyag költséghatékonyan legyen megvalósítható

Díjazás:

A nyertes csapat nyereménye:

1. A nyertesek 3 hónapos intenzív szakmai gyakorlati lehetőséget kapnak. Két hónapot az Inform Media kiadónál tölthetnek el, egy hónapot pedig az ArtCentrum Communication – ügynökségnél. A két cégnél eltöltött gyakorlati idő alatt nyertesként az alábbi szakmai területekkel ismerkedhetsz meg:

-          A médiatermékek marketing - kommunikációs, produkciós és fejlesztési folyamatival.

-          Egy portál működtetésének részleteivel (szerkesztőségi munkák, tartalom-előállítás, képszerkesztés, szerkesztőségi rendszer működése).

-          Részt vehetnek az értékesítési csapat mindennapi munkájában

-          Végig követhetik egy nyomtatott magazin munkafázisait, a magazin elkészítésén keresztül a kész nyomott példányig

-          Megismerkedhetnek a médiatervezés munkafolyamatával, az onlinemarketing feladatok alkalmazási folyamataival

-          A közösségi média napi gyakorlatának, a közösségi oldalak kezelésének, kampányainak folyamataiba is betekintést kapnak.

(A gyakorlati időszakban meghatározott 3 hónap a maximum időtartam, amikor a két cég a nyertes diákot fogadni tudja. Amennyiben az iskola ennél kevesebb időt ír elő, vagy a nyertessel való egyéni megállapodás alapján a gyakorlati idő rövidíthető).

2. A nyertesek közreműködhetnek koncepciójuk megvalósításában, azaz ott lehetnek a forgatáson, beleshetnek a gyártás kulisszái mögé

Pályázatok felhasználása:

A pályázók pályázatuk beküldésével (melynek részletes leírása a csatolt 1. számú mellékletben, a pályázati kiírásban szerepel) hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a kiíró (Inform Média Kft.) a továbbiakban ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye, annak bármely szöveges, és/vagy vizuális formáját egy az egyben vagy részeiben/részleteiben is felhasználja. A feltöltő/beküldő személy garantálja a feltöltött pályaművek eredetiségét. Az Inform Média Kft. a leadott pályaművek eredetiségért semmilyen felelősséget nem vállal. Az abban szereplő tartalom (képi és/vagy szöveges/videós formátumú) és annak részleteiért sem. Amennyiben ennek Infom Média Kft, általi felhasználása során bármilyen harmadik fél kifogást emel, pályázó/pályázók elfogadják, hogy Inform Média Kft. a teljes felelősséget automatikusan áthárítja pályázó/pályázók számára. A postai vagy digitális úton érkezett alkotásokat nem küldjük vissza. A beküldési határidőn túl érkezett alkotásokat a zsűrizés során nem tudjuk figyelembe venni. (A pályázó elfogadja, hogy a leadási határidőn túl beérkezett pályázatok érvénytelennek számítanak, és törlésre kerülhetnek az Inform Média Kft. teljes rendszeréből).

Beküldési határidő:

A kreatív versenyre való jelentkezés folyamatos. A leadási határidő napja megegyezik a pályamunkák leadási határidejével melynek időpontja 2013. január 15. A pályamunkákat az Inform Media Kft. (a CVOnline.hu kiadója) marketing és produkciós vezetői, illetve a kiadó kommunikációs ügynöksége, az Artcentrum Communications közösen bírálják el, elsődlegesen figyelembe véve a jelen pályázati kiírásban szereplő a „A pályázat értékelésének szempontjai” –ban szereplő pontokat. 

Értesítés a pályázat eredményéről

A pályázat eredményének meghirdetésének időpontját Inform Média a későbbiekben jelöli ki, de mindenképpen a pályázat beadási határidejétől számított két hónapon belüli jelöli ki.

A nyertes és nem nyertes pályázatok eredményét a

http://www.cvonline.hu/Palyazat/277/content.html

oldalra (a pályázati kiírás letöltéséhez szükséges regisztrációkor megadott „pályázati e-mail címmel és „jelszóval”) belépve tekinthetik meg a pályázók. (Minden a pályázati kiírás szerint elfogadott pályázatot a „jeligével” és „nyertes” és/vagy „nem nyertes” címszóval ellátva jelölünk meg.

A nyertes pályázatban/pályázatokban résztvevőket Inform Média Kft. a regisztrációkor megadott „Pályázati e-mail cím” -en értesíti.

A nyertes pályázó az Inform Média székházában (H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.) veheti át nyereményeit, illetve a nyeremények átvételekor Inform Média Kft. –vel szerződést köt a pályázattal és a nyeremények felhasználásával kapcsolatban. A nyeremények átvételét és a szerződéskötés időpontját Inform Média Kft. a későbbiekben határozza meg és egyezteti a nyertes pályázóval/pályázókkal.

A személyes találkozó időpontjában pályázó/pályázók vállalják, hogy annak a felsőoktatási intézménynek, melynek tagjai az erre vonatkozó hivatalos okiratát (vagy annak fénymásolatát) magukkal hozzák, mely 2. számú mellékletként lesz csatolva a szerződéshez.

Az Inform Média Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a pályázaton több pályaművet is nyertesként jelöljön meg, illetve, hogy egyes pályaművek esetében (ha nem az adott pályamű lett a nyertes) a pályamű készítőjével/készítőivel egyénileg állapodjon meg a beadott pályázat felhasználásának feltételeiről.