Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Sok, de nem releváns pályázatot kap hirdetésére?

HR szakembereink több éves személyzeti tanácsadó cégnél, valamint vállalati oldalon szerzett szakmai tapasztalattal, gyorsan, hathatósan, konkrét elképzelései, kritériumai szerint szűrik az Ön számára legideálisabb munkaerőt!

Kevés jelentkező érkezik hirdetésére? Sok, de nem releváns pályázatot kap hirdetésére? Kevés az ideje és sok a nyitott pozíció? Pénztárcabarát megoldást keres? Szabadságra menne, de hirtelen fellépett új, sürgős munkaerőigény?Önre bízták a kiválasztási folyamatot, de nem a HR a szakterülete?

 

Segítünk!

  1. Szakképzett kollégáink javaslatot tesznek a hirdetés szövegezésesére, az esetleges változtatásokra és megjelentetik hirdetését az állásportálunkon. 
  2. Részletes projekttervet készítünk Önnek, majd a megadott kritériumok alapján kollégáink megkezdik az adatbázisaink feltérképezését.
  3. A beérkező pályázókat ellenőrzik, igény esetén telefonon, vagy akár személyesen is interjúztatják, így Ön már csak a releváns jelöltek anyagával találkozik.
  4. Végül az Ön számára nem megfelelő jelölteket e-mailben értesítjük.

A PreSelector szolgáltatás igénybevételével:

  • remek ár-érték arányú szolgáltatást kap;
  • időt spórol;
  • nem csak a hirdetésre jelentkezőkkel, hanem adatbázisainkból szűrt számos más pályázóval is kapcsolatba léphet;
  • teljes mértékben az elképzeléseinek, elvárásainak, igényeinek megfelelő jelöltekkel találkozhat;
  • idegen nyelvű tesztelést és a jelölt személyiségéről is képet kap.

További információ és megrendelés esetén kérjük keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk az info@cvonline.hu e-mail címre!