Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

SMT programozó

SMT programozó

HAYS Hungary Kft.
Régió: Pest
 
Hozzáadva: 2019.11.30.
Jelentkezési határidő: 2019.12.07.
 
SMT programozó

Az Ön új cége 
SMT programozó mérnök pozíció nyitott, nemzetközi, autóipari, ipari és szórakoztató elektronikai termékek gyártásával foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
Az SMT programozó mérnök pozícióban a cég beültető gépeinek programozásáért illetve a folyamatok optimalizálásáért lesz felelős. Új termékek bevezetésében fog részt venni, a technológia és folyamat hatékonyságának fejlesztése lesz a feladata. Ön végigkíséri az NPI projekteket a koncepció bevezetésétől egészen a sorozatgyártás beindításáig, majd támogatásáig, optimalizálásáig.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
Az SMT programozó mérnök pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség és 2-3 éves beültetőgép programozási tapasztalat (Panasonic előny) mellett stabil angol nyelvtudás szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat a piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Partnerünk kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Helyek Pest
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.30.
Iratkozzon fel állásértesítőre