Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Senior Termékfejlesztő Mérnök

Senior Termékfejlesztő Mérnök

HAYS Hungary Kft.
Régió: Vas
 
Hozzáadva: 2019.11.22.
Jelentkezési határidő: 2019.12.13.
 
Senior Termékfejlesztő Mérnök
Senior Termékfejlesztő Mérnök
Autóipar – Vas megye

Az Ön új cége
Senior Termékfejlesztő Mérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Vas megyében.

Az Ön új pozíciója
A Senior Termékfejlesztő Mérnök pozícióban legfőbb feladata a villanymotorok fejlesztése és konstrukciója lesz a prototípus fázistól a sorozatgyártásig. Felelős lesz komponensek és összeállítások 3D modelljeinek Creo környezetben való létrehozásáért, a termékfejlesztést célzó új megoldások kidolgozásáért. Senior Termékfejlesztő Mérnökként feladata lesz a fejlesztési projektek konstrukciós dokumentációinak kezelése, a rajzok ellenőrzése és jóváhagyása. Emellett aktívan közreműködik a gyártástechnológia fejlesztésében és folyamatosan kapcsolatot tart a projekttagokkal, a vevővel és a beszállítókkal a konstrukció folyamata során.

Mire van szüksége a sikerhez
A Senior Termékfejlesztő Mérnök pozíció betöltéséhez gépész- vagy mechatronikai mérnök diploma, legalább éves 2 éves villanymotor fejlesztésben és/vagy gyártásban szerzett tapasztalat, Creo, SAP, FMEA és FEM ismeret, valamint stabil angol és/vagy német nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D központtal rendelkezik Vas megyében ahová várják az új kollégát.

Éves juttatási csomag: bruttó 7.500.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Vas
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.22.
Iratkozzon fel állásértesítőre