Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Senior Fejlesztő Mérnök

Senior Fejlesztő Mérnök

HAYS Hungary Kft.
Régió: Budapest
 
Hozzáadva: 2019.11.19.
Jelentkezési határidő: 2019.12.07.
 
Senior Fejlesztő Mérnök
Senior Fejlesztő Mérnök
Medical – Budapest

Az Ön új cége
Senior Fejllesztő Mérnök pozíció nyitott nemzetközi, medical partnerünk csapatában Budapesten.

Az Ön új pozíciója
A Senior Fejlesztő Mérnök pozícióban legfőbb feladata innovatív termékötletek kidolgozása lesz a vevői követelményeknek megfelelően az orvostechnikai eszközök területén. Felelős lesz az eszközök konstrukciós tervezéséért, kifejlesztésüknek megvalósíthatósági elemzéséért, valamint termék-dokumentációk készítéséért, változáskezelésért és a fejlesztéssel kapcsolatos minőségügyi feladatok ellátásáért. Emellett feladata lesz a vevőkkel és beszállítókkal való folyamatos kapcsolattartás és a gyártási technológiák és folyamatok fejlesztésének támogatása.

Mire van szüksége a sikerhez
A Senior Fejlesztő Mérnök pozíció betöltéséhez gépészmérnöki diploma, legalább éves 5 éves orvostechnikai eszközök vagy szilikonöntési technológiák területén tervezésben és fejlesztésben szerzett tapasztalat, valamint tárgyalóképes angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar medical piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D központtal rendelkezik Budapesten, ahová akár azonnali kezdéssel is várják az új kollégát.

Éves juttatási csomag: bruttó 7.500.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Budapest
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.19.
Iratkozzon fel állásértesítőre