Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Senior Fejlesztő Mérnök

Senior Fejlesztő Mérnök

HAYS Hungary Kft.
Régió: Fejér
 
Hozzáadva: 2019.11.22.
Jelentkezési határidő: 2019.12.13.
 
Senior Fejlesztő Mérnök
Senior Fejlesztő Mérnök
Gyártás – Fejér megye

Az Ön új cége
Senior Fejlesztő Mérnök Mérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi gyártópartnerünk csapatában Fejér megyében.

Az Ön új pozíciója
A Senior Fejlesztő Mérnök pozícióban motorok egyes részeinek fejlesztéséért felel majd, különös tekintettel a merülő kábeles megoldások fejlesztésére, ami a szennyvíz, merülő ivóvíz és szürkevíz felhasználást szolgálja. Feladata lesz a terület irányítása, szorosan együttműködve a vállalat többi fejlesztési központjával, valamint a társosztályokkal. Lehetősége lesz egy nemzetközi termékfejlesztői csapat tagjaiként részt venni a gyártástechnológia fejlesztésében.

Mire van szüksége a sikerhez
A Senior Fejlesztő Mérnök pozíció betöltéséhez gépész- vagy anyagmérnöki végzettség, legalább 4 éves nemzetközi fejlesztési projektekben szerzett tapasztalat, a következő anyagokkal: kompozitok, aluminium, acél, állandómágnes, és csapágyakkal kapcsolatos ismeretek, valamint tárgyalóképes szintű angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A stabil nemzetközi háttérrel rendelkező partnerünk rendszeres Nyugat-Európai üzleti utazási lehetőségeket kínál, versenyképes juttatási csomaggal várja új kollégáit.

A vállalat a magyar gyártó piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D és gyártóközponttal rendelkezik Fejér megyében ahová akár azonnali kezdéssel várják az új kollégát.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Fejér
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.22.
Iratkozzon fel állásértesítőre