Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Senior Fejlesztési Folyamatmérnök (vegyipar)

Senior Fejlesztési Folyamatmérnök (vegyipar)

HAYS Hungary Kft.
Régió: Tolna
 
Hozzáadva: 2019.11.13.
Jelentkezési határidő: 2019.12.11.
 
Senior Fejlesztési Folyamatmérnök (vegyipar)

Az Ön új cége 
Szenior Fejlesztési Folyamatmérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, vegyipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Tolna megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A Szenior Fejlesztési Folyamatmérnök pozícióban a projektek koncepciójának kiépítésétől azok végső gyártási területre való átadásáig különböző területekért lesz felelős. Az új folyamatok, folyamatfejlesztések és fejlesztési projektek integrálása lesz a feladata. A fejlesztési adatok összegyűjtése, prezentálása és riportálása mellett, a próbagyártási folyamatok meghatározása és végrehajtása is részét fogja képezni felelősségi körének. A vállalat életében vezető pozíciót töltene be, egy kis azonban erősen specializált csapat részeként.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A Szenior Fejlesztési Folyamatmérnök pozíció betöltéséhez minimum MSc vegyipari végzettség, minimum 10 éves szakmai tapasztalat (R&D, labor, gyártás) mellett folyékony angol nyelvtudás szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat kiemelkedő fejlődési lehetőség mellett versenyképes juttatási csomagot, vállalati autót és érdekes projekteket kínál a leendő kollégának.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Helyek Tolna
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.13.
Iratkozzon fel állásértesítőre