Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Sea/Airfreight Team Leader

Sea/Airfreight Team Leader

HAYS Hungary Kft.
Régió: Budapest
 
Hozzáadva: 2019.12.07.
Jelentkezési határidő: 2019.12.09.
 
Sea/Airfreight Team Leader
Szállítmányozási Csapatvezető (tengeri / légi)
Autóipar – Budapest

Az Ön új cége
Szállítmányozási Csapatvezető pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Budapesten.

Az Ön új pozíciója
A Szállítmányozási Csapatvezető legfőbb feladata tengeri / légi szállítmányozás tervező és szervező csapat irányítása lesz. Vezetése révén a csapat feladata a meghatározott közlekedési hálózat útvonalainak optimalizálása, a szállítási mód és gyakoriság meghatározása minden eredet- és célpárhoz és az ellátási lánc teljesítményének folyamatos nyomon követése, elemzése. Felelős lesz a szállítmányozási rendszer gyenge pontjainak azonosításáért és azok kiküszöböléséért az idő- és költséghatékonysági szempontok maximalizálása mellett.

Mire van szüksége a sikerhez
A Szállítmányozási Csapatvezető pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség, legalább 4 éves tengeri / légi szállítmányozási területen szerzett tapasztalat, legalább 2 éves vezetői tapasztalat, stratégiai gondolkodás, valamint folyékony angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat régiójának meghatározó és stabil szereplője, Logisztikai Központtal van jelen a régióban, ahová akár azonnali kezdéssel várják az új kollégát.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Budapest
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Aktiválás időpontja 2019.12.07.
Iratkozzon fel állásértesítőre