Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Research and Development Area Leader

Research and Development Area Leader

HAYS Hungary Kft.
Régió: Vas
 
Hozzáadva: 2019.11.22.
Jelentkezési határidő: 2019.12.13.
 
Research and Development Area Leader
R&D Terület Vezető
Autóipar – Vas megye

Az Ön új cége
R&D Terület Vezető pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Vas megyében.

Az Ön új pozíciója
AZ R&D Terület Vezető pozícióban legfőbb feladata lesz a villanymotor fejlesztési terület fejlesztése és koordinálása, valamint a jövőbeli koncepció kialakítása. Felelős lesz a villanymotorok fejlesztéséért és konstrukciójáért a prototípus fázistól a sorozatgyártásig, valamint a termékfejlesztést célzó új megoldások kidolgozásáért. R&D Terület Vezetőként folyamatos kapcsolatban áll majd a vállalat többi fejlesztési központjával és a helyi termeléssel a gyártástechnológia fejlesztése érdekében. Valamint részt vesz a területet érintő beruházások előkészítésében és a budget megtervezésében.

Mire van szüksége a sikerhez
Az R&D Terület Vezető pozíció betöltéséhez gépész- vagy mechatronikai mérnöki végzettség, legalább 5 éves villanymotorok fejlesztésében és/vagy gyártásában szerzett tapasztalat, Creo, SAP, FMEA és FEM ismeret, valamint tárgyalóképes angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D központtal rendelkezik Vas megyében ahová várják az új kollégát.

Éves juttatási csomag: bruttó 11.000.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Vas
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.22.
Iratkozzon fel állásértesítőre