Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Raktárvezető

Raktárvezető

HAYS Hungary Kft.
Régió: Szabolcs-Szatmár-Bereg
 
Hozzáadva: 2019.11.16.
Jelentkezési határidő: 2019.12.11.
 
Raktárvezető
Raktárvezető
Medical – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Az Ön új cége
Raktárvezető pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, medical partnerünk csapatában Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Az Ön új pozíciója
A Raktárvezető pozícióban legfőbb feladata a raktári operáció koordinálása és irányítása lesz a vezetői feladatok ellátása, valamint egyéni teljesítményfejlesztési terv megalkotása és nyomon követése révén. Emellett feladata lesz a raktári erőforrások tervezése és nyomon követése is, valamint a területet érintő mutatószámok monitorozása. Raktárvezetőként részt fog venni nemzetközi projektekben és LEAN folyamatokban a folyamatos fejlesztés érdekében, melyekkel kapcsolatban javaslatokat készít a Warehouse Manager részére.

Mire van szüksége a sikerhez
A Raktárvezető pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség, minimum 3 éves raktározásban szerzett munkatapasztalat és legalább 3 éves vezetői tapasztalat, valamint kommunikációképes angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar medical piac stabil és meghatározó szereplője. A vállalat Magyarországon két folyamatosan bővülő és regionális disztribúció szempontjából kiemelkedő fontosságú telephellyel van jelen, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei telephelyükre akár azonnali kezdéssel várják az új kollégát.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Szabolcs-Szatmár-Bereg
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Aktiválás időpontja 2019.11.16.
Iratkozzon fel állásértesítőre