Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu
Hozzáadva: 2018.02.15. 
Hirdetés azonosító: 867791 
Sanmina - SCI Magyarország Kft.

Fő feladatok:

A raktári csoportvezető az irányítása alá tartozó munkavállalókon és saját tevékenységén  keresztül kell biztosítsa a következő feladatokat:

-       1) az általános raktározási feladatok keretében felcímkézi és zárolja a hibás árut, azt külön raktárhelyre teszi. Átrakja az árut raktáron belül (pl. az elhelyezés racionalizálása érdekében vagy szavatossági szempontok miatt). Anyagot csoportosít megadott szempontok, előírások szerint (pl. felhasználás vagy nagyság szerint). Elkülöníti a minőségileg vizsgálandó árut a minősítés elvégzéséig. Részt vesz a selejtezésben. Eseti megrendelésnél egyedi igény szerinti kiszerelésben csomagolja az árut. Sérült csomagolású árut újracsomagol.

-       2) Összekészíti és nyilvántartásban rögzíti a termelés (felhasználó) által igényelt darab ill. méterárut. Méri az áru mennyiségét a megfelelő mérőeszközzel (pl. mérleggel, mérőszalaggal). Beazonosítja a nyilvántartásban nem szereplő, fellelt árut. Ellenőrzés esetén a felmerült problémáról értesíti felettesét. Ellenőrzi a betárolt anyagok raktárhelyeinek állapotát. Az anyagjegyzék alapján a megfelelő technológiával összekészíti az árut.

-       3) Az anyagjegyzék szerint becsomagolja az árut. Címkézi és feliratozza a becsomagolt árut (megnevezés, cikkszám, darabszám, dátum). A kitárolandó áru összekészítése során észlelt raktárkészlet-eltérést jelzi a felettesének. Tisztán tartja a munkaterületét, takarítja a tárolóhelyeket.

-       4) Ellenőrzi a raktár tájékoztató és figyelmeztető feliratait (pl. tűzveszélyesség, balesetveszély, polcterhelhetőség), a tűz- és vagyonvédelmi eszközök és berendezések meglétét, épségét.

-       5) Betartja/betartatja a balesetek megelőzésére irányuló szabályokat, baleset esetén az előírások szerint intézkedik. Ellenőrzi a mérőeszközök, mérőberendezések (pl. mérleg, kaliber, mérőszalag), a tárolóhelyek műszaki állapotát.

-       6) Ellenőrzi a mérőeszközök hitlességének lejárati idejét. Javaslatot tesz a kötelező karbantartások, hitelesítések elvégzésére.árut. Elkészíti az árukiadást / bevételezéseket / transzfereket kísérő bizonylatokat (pl. raktárkivételi jegy, szállítólevél). Ellenőrzi a bizonylatokat ( példa: beérkezési-kiszállítási dokumentumok , szállítólevelek ) , megteszi a szükséges intézkedéseket. Előkészíti a raktárat/árumozgató eszközöket az áru fogadására/kiszállítására. Leltárt készít/közreműködik a leltározásban.

-       7) Használja és üzemelteti a számítástechnikai eszközöket, berendezéseket ( pl.számítógép , terminálok , nyomtatók )

-        8) Használja és üzemelteti a számítástechnikai rendszereket ( pl. vállalatirányítási rendszer, raktári menedzsment rendszer , adatbázisok , speciális programok/alkalmazások ) betartva az adatkezelési / adatelérési szabályokat ( pl. saját személyes jelszó használata kötelező )

-       9) Mint alkalmazott tagja egy olyan Csapatnak, mely elkötelezett az ügyfél elégedettségének biztosítása iránt, mint csapattag kell részvételét biztosítania alkalmazása minden egyes napján.Felelõs továbbá a fegyelem fenntartásáért és a megfelelõ vállalati politikai irányelvek és eljárások betartásáért. Folyamatosan kell fejlessze teljesítményét, tudását és alkalmasságát munkakörében.

10) Mindenkori munkáját a lehetö legmagasabb minöségi szinten, valamint minden specifikált követelménynek megfelelve kell végeznie

 

Követelmény:

Elsődleges szakmai:

Végzettség / Qualification: 8 általános

Vezetői tapasztalat / Leading experience: 2   év

Szakmai tapasztalat / Professional experience: 1  év

Lehetõleg 1 éves tapasztalattal kell rendelkeznie, melyre   nagy volumenû Gyártási és Raktározási környezetben tett szert.

Nyelvismeret / Language skill: Magyar

Számítógépes ismeret / PC skill: Haladó

Elsődleges személyes:

-         Büntetlen előélet

-         Nagyfokű stressztűrőképesség

-         Pontos munkavégézés

-         Képes csapatban dolgozni

-         Terhelhetőség

-         Jó kommunikációs képességgel kell rendelkeznie, ill.   képesnek lennie az emberekkel konstruktív és pozitív módon kommunikálni.

-         Jó szervezõkészséggel kell rendelkeznie az anyagok, azok   elrendezése és munkaerõ

-         vonatkozásaiban.

-         Rugalmasnak kell lennie mind a mûszakban dolgozás, mind   túlóra vonatkozásában,

-         hogy alkalmazkodni tudjon az üzlet változó igényeihez.

Másodlagos szakmai:

Végzettség / Qualification: Szakmunkás / Érettségi

Vezetői tapasztalat / Leading experience:0   év

Szakmai tapasztalat / Professional experience: 2 év

Nyelvismeret / Language skill:Kezdő Angol

Számítógépes ismeret / PC skill:Haladó

Másodlagos személyes

 

-         Nyitottság

-         Tisztelet

-         Tulajdonosi Szemlélet

 

 

 

Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Régió Tatabánya
Minimális tapasztalat -
Szükséges iskolai végzettség -
Vezetői engedély Nem szükséges
Munkaidő Teljes munkaidő
Egyéb hasonló állások Önnek
Network Administrator (Budapest)

IT Services Hungary Kft.

Network operation (Fortinet, VDOMs, Router, swi...
Budapest


Lead Incident Manager (Budapest)

IT Services Hungary Kft.

To qualify, validate, lead and escalate / deesc...
Budapest


Kezelő operátor

Randstad Hungary Kft.

A hamarosan nyíló MOL Petrolkémiához keresünk k...
Borsod-Abaúj-Zemplén