Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Quality Manager

Quality Manager

HAYS Hungary Kft.
Régió: Fejér
 
Hozzáadva: 2019.11.27.
Jelentkezési határidő: 2019.12.13.
 
Quality Manager

                                         
#Automotiveindustry#IATF#Minőségügyivezető#QM


Az Ön új cége

Nagy múltra visszatekintő, nemzetközi hátterű partnerünk magyarországi gyártóegységének élére keres Minőségügyi vezetőt 16 fős csapatának élére.


Az Ön új pozíciója
 
Minőségügyi vezetőként Ön tartozna felelősséggel a vállalat egyik üzemének teljes körű minőségbiztosításáért. Hatásköre kiterjedne többek között a beérkező áruellenőrzésre, gyártási folyamatok felügyeletére és végellenőrzésre. A vevői reklamációkezelés rendszerének fenntartása mellett beszállítói auditok esetében is szükség lehet közreműködésére. Új termékek bevezetése esetén szintén számítanának támogatására, tehát egy igazán komplex, mindent átfogó vezetői pozícióról van szó.


Mire van szüksége a sikerhez
 
A pozíció betöltéséhez feltétlenül szükség van minimum 5 év, autóipari minőségbiztosításban szerzett tapasztalatra. Elengedhetetlen feltétel a felsőfokú műszaki végzettség, valamint az angol és német nyelv magabiztos ismerete. Fontos, hogy a leendő vezetőnek már legyen vezetői tapasztalata (akár csoportvezetői is).


Mire számíthat partnerünktől
 
Megbízónk a Közép-Dunántúl meghatározó munkaerőpiaci szereplője; innovatív megoldásainak köszönhetően világszerte élen jár iparágában. Meglévő és leendő munkatársainak az alapbéren kívül számos más béren kívüli juttatást kínál; a jövendőbeli Quality Manager-e számára gépkocsi is biztosított.


Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Helyek Fejér
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.27.
Iratkozzon fel állásértesítőre