Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Quality Manager

Quality Manager

HAYS Hungary Kft.
Régió: Zala
 
Hozzáadva: 2019.05.14.
Jelentkezési határidő: 2019.05.25.
 
Quality Manager


Automotive industry – ISO 9001 – IATF – VDA


Az Ön új cége
           
Nemzetközi gyártópartnerünk nyugat-magyarországi gyártóegysége kb. 70 fős minőségügyi szervezetének élére keresi új, határozott fellépésű vezető munkatársát.


Az Ön új pozíciója
   
A Quality Manager pozícióban feladata a gyáregység működésének teljeskörű koordinációja lesz minőségbiztosítási szempontból. A rendszerfejlesztés mellett a vevői és beszállítói kapcsolatok felügyelete is feladatának részét képezi majd. Folyamatosan értékelni fogja a minőségügyi mutatókat, ezeket a felsővezetésnek prezentálnia kell. Az Ön felelőssége lesz a vevői és tanúsító auditok lebonyolítása is.


Mire van szüksége a sikerhez
        
A pozíció sikeres betöltéséhez feltétlenül szükség van minimum 8 év, minőségbiztosítási területen szerzett tapasztalatra Elengedhetetlen, hogy az új menedzser már rendelkezzen legalább 5 év vezetői tapasztalattal. Ezeken túl fontos a tárgyalási szintű angol nyelvtudás, az autóipari szabványok magabiztos ismerete és az auditálásban szerzett tapasztalat.


Mire számíthat partnerünktől
       
A vállalat a magyar munkaerőpiac meghatározó szereplője, Nyugat- és Közép-Magyarországon is több telephellyel rendelkezik. Hosszútávon kiszámítható karrierlehetőséget biztosít jelenlegi és jövőbeli munkavállalói számára. A Quality Manager részére a versenyképes alapbéren túl vállalati autót és egyéb juttatásokat is biztosítanak.


Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Helyek Zala
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.05.14.
Iratkozzon fel állásértesítőre
Hasonló állások
Quality manager

IT Services Hungary Kft.

 An individual responsible in ensuring Automate...
Debrecen


Quality Manager

IT Services Hungary Kft.

An individual responsible in ensuring Automated...
Budapest


Quality Manager

HAYS Hungary Kft.

Your new company Our multinational partner, who...
Vas