Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Programajánló és meghívó a Zsigmond Király Főiskolára

zskf_2014A ZsKF a helyi és regionális kulturális és oktatási élet felpezsdítésében oroszlánrészt vállal, ezért több tárgykörben kínál nyilvános és ingyenesen látogatható programokat minden korosztály részére, amelyekre ezúton is tisztelettel meghívjuk Önöket!Programajánló:

2014. április 25., péntek, 10:00-16:00 óra, ZsKF Aula és szekciótermek – Karrier Nap és Állásbörze
Kapcsolatépítés és karrierfejlesztés. Szakmai előadások és műhelybeszélgetések. Diákmunkát, szakmai gyakorlatot vagy épp állást kínáló cégek kitelepülése – Vár a Karrier Nap és Állásbörze teljesen megújult arculattal! Az önéletrajzodat se feledd otthon!

2014. április 25., péntek, 10:00-13:00 óra, D105-ös terem – Európaizáció és emancipáció - a tíz éves uniós tagság értékelése Magyarországon
A EU csatlakozásunk óta eltelt tíz év tapasztalatainak értékelésére integrációs szakértők bevonásával panelbeszélgetést szervezünk, ahol visszatekintünk a közelmúltba és vizsgáljuk azt, hogy milyen lehetőségeket rejt a közös jövőnk.

2014. április 25., péntek 14:00-16:00 óra, D104-es terem – Nyilvános vita, emberi jogok sértése Venezuelában fórumbeszélgetés
A nyilvánosság előtt és nyíltan beszélnek szakértők a Venezuelában történő emberi jogokat sértő eseményekről, valamint hogy ez hogyan befolyásolja a kisebbségek helyzetét.

2014. április 25., péntek, 15:00-19:00 óra, ZsKF szekciótermek – Most láss másképp!
Az esélyegyenlőség jegyében rendezett programsorozat a Vakok Állami Intézetének szervezésében.

2014. április 29., kedd, 14:00 óra, ZsKF Aula – Előadás és műhelybeszélgetés: A könyvtárak szerepe a 21. században
A ZsKF KMI, az MTA TK Szociológiai Intézete és a Virtuális Szociokulturális Tehetséggondozó műhely szervezésében interaktív fórum.

2014. május 22., csütörtök, 10:00-16:00, Európa terem – Életutak – generációk – ünnepek című tudományos konferencia
Kiemelt, országos szakmai konferenciának ad helyt a ZsKF, ahol Életutak-generációk-ünnepek tárgykörben különféle szakmai szervezetek, szakemberek megközelítései szerint vizsgálódunk.

 

Folyamatosan frissülő, bővülő programjainkról a Zsigmond Király Főiskolán a http://www.zskf.hu/esemenyek linken keresztül tájékozódhatnak.

 

Az események nyilvánosak és ingyenesen látogathatóak, minden érdeklődőt szeretettel várunk, így kérjük, hogy lehetőségeihez mérten e hír tartalmát ossza meg ismerősei, barátai között.

 

Zsigmond Király Főiskola