Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

"Outsourcing - Nemzetközi munkakörnyezet frissdiplomásoknak" konferencia a Budapesti Corvinus Egyetemen

Az AIESEC Magyarország fiatalok által vezetett nemzetközi szervezete és a ProfiPower személyzeti tanácsadó cég közösen konferenciát szervez egyetemistáknak és főiskolásoknak november 12-én a Budapesti Corvinus Egyetemen.

A szolgáltató központok beáramlása Magyarországra, az outsourcing növekedésére és jelentőségére hívja fel a figyelmet. Az outsourcing iparág dinamikusan növekszik , még a válság idején is, nagy keresletet generálva tehetséges munkavállalókra. Emellett egy másik növekvő trend is megmutatkozik, mely az új felsőoktatási rendszerből fakadóan növeli a gazdasági képzésben lévő szakmai gyakorlatot és munkát kereső friss diplomások és diploma előtt állók számát. A rendezvény keretében e két –témát/vonalat szeretnénk összekapcsolni.

Az AIESEC és a ProfiPower célja az, hogy olyan szakmai konferenciát rendezzen, ahol a Magyarországon megjelenő szolgáltató központok működését, folyamatait mutatja be a diákoknak, hogy nagyobb rálátásuk legyen a szolgáltató központok működésére.

A konferencia szakmai előadásait, a HOA, a Magyar Outsourcing Szövetség nyitja, akik makró szinten mutatják be az outsourcing iparág magyarországi körképét és az elkövetkező 5-10 évben várható kilátásokat. Az elméleti megalapozást követően, munkaerő piaci szemszögből megvizsgálva is szeretnénk egy képet adni a szolgáltató központok világáról, lehetőségeiről a ProfiPower személyzeti tancsadó cég segítségével. Az AIESEC, lévén 11 egyetemen és főiskolán diákszervezetként működik, így ismeri a hallgatói oldal elvárásait a munkavállalókkal szemben.

Mindezek után a nemrég Magyarországra települt - szolgáltató központok –Vodafone, IBM, Merlin - képviselői gyakorlati példákon keresztül mutatják be saját folyamataikat, projektjeiket a hallgatóknak, hogy valóban kézzelfogható információt kapjanak a megpályázni kívánt pozíciókról.

Az előadásokat követően, irányított beszélgetésen keresztül vendégeinknek is lehetőségük nyílik megosztani a véleményüket a témával kapcsolatban, illetve választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre is.

A konferenciára a Budapesti Corvinus Egyetem MBA Dísztermében kerül sor (1093 Bp., Fővám tér 8., 3001-es terem) Regisztrálni a rendezvény honlapján lehet: http://outsourcing.aiesec.hu