Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Orvosi állások különböző szakterületekben


  • A hirdetés 991 napja lejárt

Orvos

 

Munkakör, feladatok, elvárások:

Munkahelyi információk:

A munkavégzés helye: Németország

Kínált fizetés: bruttó 3500-7000 EUR/hó

Munkába lépés ideje: korlátlan

Munkaidő: teljes munkaidő

Feladatkör, kompetenciák és felelősség:

Célunk az orvos elvárásának megfelelő állás közvetítése. Fontosnak tartjuk,  hogy olyan munkahelyet biztosítsunk orvosok számára, amelyik hosszútávon elégedetté teszi. Az állás választásánál ügyelünk arra is, hogy az általunk ajánlott orvossal elégedett legyen a munkaadó is.

Munkahelyet biztosítunk akár frissen diplomázott orvosoknak is. Mi átfogó segítséget nyújtunk a képesítés intézéssel és további adminisztratív intézésekkel is.

Link megjelenítése

Elvárások:

  • Általános orvosi diploma megléte
  • Német nyelvtudás B2-es szint (Goethe-Zertifikat B2)

Más előnyök:

Németországban az orvosok havi fizetése gyakorlat nélkül 3.500 EUR-tól kezdődik. Itt fizetéshez hozzászámítják a készültségi szolgálatok díját, ami 700-1200 EUR között van.

További előnyök: nyugdíj takarékosság ami Ärzteversorgung  orvosi nyugdíj társaság szervezésével történik, ahol csak orvosok spórolnak a nyugdíj alapba és ebből másoknak nyugdíjat, vagy szociális juttatásokat nem fizetnek. Hosszú ideig tartó betegség esetében érvényesül a rokkant nyugdíjra való jogosultság már az első ledolgozott hónap után. Munkaképtelenség alatt a táppénz a 12 havi nettó bér 100 % képezi.

A hirdető cég rövid jellemzése:

Vállalatunk képzett orvosi munkahelyek közvetítésével foglalkozik Németországban. Szakmai szolgáltatást nyújtunk munkaközvetítés és képzett személyi tanácsadás területén. Németországban neves klinikákon tudunk állást biztosítani, ami lehetővé teszi az orvosok gyors szakmai fejlődését. Közvetlenül a német klinikákkal folytatunk együttműködést és nem különböző szervezési irodákkal.

Különböző orvosi szakterületeken 30 napon belül munkát biztosítunk. Ingyen segítséget nyújtunk az orvosoknak. A mi munkánkat a németországi alkalmazottak fizetik. Állás keresésnél alapos figyelmet szentelünk orvosaink egyéni igényei és elképzeléseinek. Személyzeti ügynökségünk segítséget nyújt az orvosi szakmához szükséges approbációs engedélyek megszerzésében. Az állásra jelentkezett orvosokat segítjük a belépési interjú (beszélgetés ) és szállás biztosításban. Ügynökségünk biztosítja a személyzeti tanácsadást, teljes ellátást és más szükséges szolgáltatást orvosaink számára.

Az orvosok személyi adatai használatánál ügynökségünk teljes diszkréciót tart. Továbbá információt szolgáltatunk a Magyarországban elért praxisról (gyakorlatról), ami szükséges a Német Orvosi Kamara részére a specializációs vizsgák  végzéséhez Németországban.

Több információ a Link megjelenítése oldalunkon.

Helyek Külföld
Kategória Egészségügy / Szociális ellátás
Külföldi munka
Szükséges iskolai végzettség Egyetemi végzettség
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Elvárt nyelvtudás Német
Egyéb hasonló állások Önnek
SQA mérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Előszéria/széria gyártás minősé...
Ajka, Veszprém


Fröccsöntő / Műanyagipari mérnök (pályakezdők részére is!)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Gyártóberendezések és gyártósor...
Sárvár, Szombathely


Karbantartó villamosmérnök - Komárom-Esztergom megye

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Berendezések rendelkezésre állá...
Tata, Tatabánya