Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Országos kutatásban keresik a Legvonzóbb Munkáltatókat – legyen Ön is a zsűri tagja!

Ismét elindul Magyarországon a Munkáltatói Márka Kutatás. Az eredmények alapján pedig kiderül, kik Legvonzóbb Munkáltatók. Ön mi alapján választ munkahelyet? Milyen Ön szerint az álom munkáltató?

Töltse ki Ön is az online kérdőívet, és nyerjen!

A Magyarországon egyedülálló Munkáltatói Márka Kutatás segítségével a cégek most megtudhatják, mennyire vonzóak a számukra fontos célcsoportok körében, és mennyire hatékonyak márka-építési erőfeszítéseik. Kiderül, mennyire érdemes tudatosan foglalkozni azzal, a termékek, szolgáltatások mellett munkáltatóként milyen kép alakult ki, és él róluk a köztudatban.

Magyarország legnagyobb humánerőforrás tanácsadója, az Aon Hewitt kutatásai szerint ma Magyarországon még csak kevesen fordítanak figyelmet a munkáltatói hírnevük ilyenfajta mérésére és nyomon követésére: a legismertebb cégek közül is csupán minden második jelenik meg egységesen összeállított és kommunikált toborzási arculattal és stratégiával, és csak nagyon kevesen biztosítják folyamatos kommunikációs kampánnyal a vállalat munkáltatói minőségének hangsúlyozását a médiában.

A Legvonzóbb Munkáltatók rangsorát most Ön is alakíthatja. Töltse ki a kérdőívet az értékes nyereményekért az alábbi linken! Nem elég ugyanis jelen lenni a munkaerő-piacon, de a sikeres működéshez ismerni kell a meglévő és jövendőbeli munkatársak igényeit is.

Köszönjük, hogy véleményével hozzájárul ahhoz, hogy tükröt tartsunk a vállalatok számára!

Kitöltöm a kérdőívet

A kutatás az Aon Hewitt nemzetközi, humán tanácsadással foglalkozó vállalat, az AIESEC, fiatalok által vezetett nemzetközi nonprofit szervezet és a CV online állásportál együttműködésében valósul meg.