Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Online Career Fair - Tegye meg az első kattintást a jövője felé!

nemzetkozi online allasborzeItthon már mindent kipróbált, nyitott a külföldi munkavállalásra? Frissen végzett hallgató, vagy még az iskolapadot koptatva keresgél az állásajánlatok között? Mindezt a lehető legkényelmesebb módon tenné meg? Vegyen részt a több mint 10.000 látogatót számláló Nemzetközi Online Állásbörzén!2013. október 14. és november 7. között kerül megrendezésre az IAESTE szervezésében az Online Career Fair. Ellentétben a hagyományos állásbörzékkel, egy online felületen zajló interaktív kiállításra látogathat el, ahol lehetősége nyílik kapcsolatba lépni több mint 15 ország vállalatával és egyetemével, tapasztalatot cserélni külföldi hallgatókkal és cégek képviselőivel anélkül, hogy fel kellene állnia az íróasztalától.

A virtuális felületen keresztül megtekintheti a cégek adatlapjait, jelentkezhet állásajánlataikra, és a chat funkció segítségével beszélgethet a vállalatok kapcsolattartóival, ezáltal bővebb információt szerezhet az aktuális projektjeikről és munkafeltételeikről. Emellett, tájékozódhat a részt vevő egyetemeken folyó képzésekről és PhD. lehetőségekről.

 

Hova kell kattintania?

http://www.onlinecareerfair.eu

 

A legfrissebb hírekért, információkért az Online Career Fair facebook oldalán is elérheti: https://www.facebook.com/IAESTEOnlineCareerFair


Tedd meg az első „kattintást” a jövőd felé!

Plakát Online Állásbörze