Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Nyertes projekt önkéntest keres - a Multikultúra Egyesület felhívása

Önkéntesség Moldovában! Nyertes projektben vehet részt egy önkéntes Moldovában. A pályázási folyamat már lezajlott, a program kezdete ez év tavasza, időtartama 5 hónap!

Ha még nincs konkrét elképzelésed a jövődet illetően, még bizonytalan vagy a továbbtanulással kapcsolatban, vagy egyszerűen csak szeretnél tapasztalatokat gyűjteni, nyelvtudást szerezni és új dolgokat megismerni, 18 és 30 év közötti vagy és szívesen dolgoznál külföldön önkéntesként, az EU által támogatott Európai Önkéntes Szolgálat (European Volunteer Service = EVS) keretében erre megvan a lehetőség!

Mit is jelent az önkéntes szolgálat?

Egy általad kiválasztott non-profit szervezetnél tölthetsz 3-24 hetet (rövid távú projektek), illetve 6-12 hónapot (hosszú távú programok) külföldön. A fogadó szervezetek között találhatsz szociális, kulturális, környezetvédelmi tevékenységgel foglalkozót egyaránt, így az önkéntes számára ajánlott munka lehet a hátrányos helyzetűek, idősek segítése, gyermek- és ifjúsági programok szervezése, műemlékvédelem, fesztiválszervezés. Számos program kiterjed a drog-prevencióra, a rasszizmus visszaszorítására, környezetvédelemre és sportra is.

Mivel önkéntes munkáról van szó, fizetést nem kapsz, viszont egy előre megállapított összegű zsebpénz, heti vagy havi rendszerességgel, mindenkinek jár. Ezen kívül a program fedezi az útiköltséged 90%-át, a szállásodat és étkezésedet.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, csak annyit kell tenned, hogy felveszed velünk a kapcsolatot: Multikultúra Egyesület, 1061 Budapest, Hegedű u. 3. A. épület, 1. emelet (Tűzraktér); +36 1 343 2432; multikultura@invitel.hu