Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Nyári álommelót hirdet Eger

Eger-álommelóAusztrália példáján felbuzdulva önmarketingbe kezdett Eger városa. Álommelót hirdet nyárra. A feladat: élvezni Eger szépségét, és átadni az élményeket a lehetséges látogatóknak.
Ahogy korábban már többször Ausztrália is meghirdette az álommunkáját, ahol csak élvezni kell az ország lehetőségeit- több pozícióban is, úgy most Eger is valami hasonlóba kezdett. Egy hónapos nyaralás a történelmi jelentőségű városban, belépők, vacsorák, és mindezért nem kell mást tenni, mint megosztani másokkal is élményeinket.

Eger Önkormányzata „Költözz Egerbe!” címmel pályázatot hirdet, melynek nyertesei 2013. július 20-a és augusztus 20-a között, egy hónapig élvezhetik Eger vendégszeretetét.

A felhívásra olyan, élményekre és kikapcsolódásra vágyó, kreatív fiatalok (párok, barátok) jelentkezését várják, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában, szívesen vezetnek blogot, érdeklődnek a hazai kulturális programok és fesztiválok iránt, és vállalják, hogy egri történeteiket - fényképek és videofelvételek közzétételével, valamint szöveges formában - megosztják az egész országgal.

Ami az élményen túl garantált: a nyertes párnak az egriek 150 000 Ft költőpénzt, szállást, a különböző eseményekre szóló belépőjegyeket, valamint több vacsora meghívást biztosítanak.

Pályázati határidő: 2013. július 5.

Jelentkezés módja: egy 1 perces videoblog feltöltése egy videomegosztóra, majd a link továbbítása egy rövid bemutatkozó levél kíséretében a koltozzegerbe@ph.eger.hu címre. A video témája: „Miért szeretnénk Egerbe költözni?”

A jelentkező párosok személyes meghallgatáson is részt vesznek, Budapesten!

 

További információ:

egri.judit@ypsylonmedia.hu