Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu
Hozzáadva: 2017.12.21.
Hirdetés azonosító: 949219
lejárt
Tech People FEJLÉC
 

A Tech People egy Európai munkaerő-közvetítő vállalat, mely magasan képzett erőforrásokat valamint kiszervezett technológiai szolgáltatásokat nyújt különböző iparágak számára.
Szoftverfejelsztéssel foglalkozó ügyfelünk részére keresünk új munkatársakat a következő pozícióba. Várjuk a téma iránt elkötelezett, nyitott és motivált kollégák jelentkezését. 
 
.NET FEJLESZTŐ (ASP.NET MVC 4, ASP.NET WebForms, C#) (E-G02) 


Pozícióleírás: 
Kiemelkedő nemzetközi webáruház továbbfejlesztéséhez keresünk angolul írásban és szóban egyaránt kommunikáció képes, Microsoft technológiákban (asp.net, C#) jártas fejlesztőt.


Feladatok:
 • Nagy forgalmú, nemzetközi webáruház fejlesztése. A webáruház nagy forgalmú, számos európai ország mellett az amerikai piacon is jelen van.
 • A dokumentáció és a levelezés nyelve angol. A munkavégzés helye Budapest. A főnököd és a közvetlen munkatársaid mind magyarok, azonban a jó angol kommunikációs képességek elengedhetetlenek, hiszen egy nemzetközi csapatban sok külföldi kollégával kell együtt dolgoznod, így a funkcionális specifikációk, dokumentációk minden esetben angolul készülnek.
 • Légy kreatív és kooperatív. Az üzleti igény adott, iránymutatást kapsz. Ezen túlmenően azonban a megoldás lényegi része rád van bízva, amelynek megtervezéséért, megvalósításáért és hatékonyságáért te vagy a felelős. Előfordulhat, hogy a megoldás során csapatmunkára van szükség, légy kooperatív.
 • Tapasztalat kell. Mivel itt egy nagy forgalmú webáruházól van szó, nem engedhető meg, hogy az oldal lényegi funkciói akár egyetlen percre is elérhetetlenné váljanak. A fejlesztési folyamat jól szervezett, a kódminőségre ügyelünk, azonban óhatatlanul tudnod kell, hogy egy adott fejlesztés az adott körülményt figyelembe véve milyen kockázattal járhat.

Követelmények:
 • Tudj angolul szóban és írásban egyaránt. Egyáltalán nem baj, ha nem beszélsz anyanyelvi szinten, ez nem is elvárás, azonban a szakmai szövegek, külföldi kollégák megértése ne okozzon gondot se szóban se írásban és ne lepődj meg, a szakmai interjú is angolul történik.
 • Szakmailag légy igényes a munkádra, törekedj az objektumorientáltságra, a jól olvasható, jól strukturált kódra, jó, ha ismered és felismered a design patterneket és képes vagy egy olyan alapos dokumentáció és release notes megírására, ami alapján a fejlesztésed megértése és élesítése zökkenőmentessé és egyértelművé válik.
 • Minimum 2-4 év .NET C# fejlesztési tapasztalat. 
 • Webfejlesztési technikák ismerete. ASP.NET MVC 4 és ASP.NET WebForms együttes és alapos ismerete. Habár elsősorban szerveroldali fejlesztésekre számíthatsz, mindenképpen komoly előny, ha ismered a HTML markupot, ha tudod hogy kell használni a CSS-t, megy a JavaScript (jQuery) és esetleg ha láttál már Silverlightot.
 • MS-SQL adatbázisok és a T-SQL nyelv ismerete. A webáruház mögött még az adatbázis is Microsoft MS SQL, így az adattáblák, kulcsok, tárolt eljárások, függvények, indexelések, nyelvi technikák magabiztos ismerete szükséges.
 • Windows service-ek ismerete. Bizonyos komponensek windows service-ek formájában vannak megvalósítva, így ezekhez is hozzá kell tudnod nyúlni, ha a helyzet úgy kívánja

Előnyt jelent:
 • Valamely source control ismerete. A fejlesztés során SVN-t használunk, így ezt részesítjük előnyben.
 • Microsoft minősítés (MCSD).
 • Fejlesztési módszertanok ismerete.
 • Automatizált tesztelések ismerete.
 • Tetszőleges ticketing rendszer ismerete.


Kezdés: Azonnal
Munkavégzés típusa: alkalmazotti, teljes munkaidős
Munkavégzés helye: Budapest  


Amennyiben érdekli, akkor regisztrálja fényképes angol és magyar Word formátumú önéletrajzát az oldalon és küldje el motivációs levelét is.

Tech People LÁBLÉC

{{if LINK }}

 
 
Kategória
IT / Informatika
Régió
Budapest
Egyéb hasonló állások Önnek
Automatizált tesztelő

Trenkwalder Kft

Automatizált tesztelő kollégát keresünk piacvez...
Budapest


Gyártástervező

Trenkwalder Kft

Gyártó partnercégünk számára keresünk munkatárs...
Tolna, Tolna


Minőségbiztosítási mérnök (pályakezdők is)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Új termékek bevezetésében aktív...
Tata, Tatabánya