Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Nem kapott segélyt, felgyújtotta magát

Nem kapott segélyt, felgyújtotta magátAz illetékes munkaügyi központ előtt gyújtotta fel magát egy férfi Franciaországban, mert nem kapott több segélyt.

Az illetékes munkaügyi központ előtt gyújtotta fel magát egy férfi Franciországban, mert kiderült, nem jogosult több segélyre. A nyugat-franciaországi Nantes-ban egy elkeseredett 43 éves férfi már korábban jelezte a helyi médiának, hogy mit tervez: tiltakozásul felgyújtja magát a munkaügyi központban, szerinte ugyanis jogosult lett volna még pénzügyi támogatársa az utolsó munkaviszonyában ledolgozozz órák száma után- szolt be róla az MTI.

Jean-Charles Steyger, a nantes-i központ munkatársa egy franciaországi rádióban elmondta: este a hivatal biztonsági felelőse találkozót javasolt a férfinak, hogy közösen találjanak megoldást a helyzetére, ő azonban ezt visszautasította. Másnap reggel a férfi meg is jelent az épület előtt, a csendőr viszont nem engedte be. Ezért az elkeseredett férfi az intézmény parkolójában gyújtotta fel magát. Sérüléseibe belehalt.
Tavaly augusztusban egy 51 éves férfi hasonló módon lett öngyilkos egy párizsi elővárosban. Ő a munkaügyi központ azon illetékese előtt gyújtotta fel magát és halt bele sérüléseibe, aki a kérelmével foglalkozott.


állások a cv-online oldalán