Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

MuVi - Mutasd be Te is a céged!

muviMég lehet pályázni a MuVi, vagyis Magyarország első MUnkahelyi VIdeó Kampányában a Legjobb Munkahely Felmérés különdíjára. Mutassátok be a céget egy videóban, hogy minél többen megismerhessenek benneteket!
A MuVi nem más, mint a Munkáltatói Márka Kutatást is szervező Aon Hewitt, nemzetközi, humán tanácsadással foglalkozó vállalat által indított Munkahelyi Videó Kampány, melyre minden olyan Magyarországon működő vállalat pályázhat, amely legalább 2 éve működik Magyarországon, legalább 30 fő teljes munkaidős alkalmazottat foglalkoztat és a feltételeknek megfelelően eljuttatja érvényes pályázatát az Aon Hewitt részére a megadott határidők betartásával.

A cél: megmutatni a céged, az ott dolgozókat, a munkatársaidat, magadat. Bemutatni, mivel is foglalkozik a vállalat, és hogy milyen ott dolgozni.

A díjátadóra a Legjobb Munkahely Felmérés 2013 Sajtótájékoztató- és Díjátadó gáláján kerül sor, a Legjobb Munkahely Felmérés különdíjaként!

A videókat egy független, HR és Marketing szakértőkből álló zsűri bírálja el. A zsűri tagok az elbírálásnál a szubjektív értékelés jogát fenntartják, ugyanakkor a zsűri minden pályázó számára rövid értékelést készít, amelyet eljuttat a résztvevők számára 2013. november 30-ig. A díjátadó időpontja: 2013. november 5.

Az Aon Hewitt és partnerei a sajtónyilvános díjátadó gálán túlmenően is számos megjelenést generálnak a beküldött pályaművek felhasználásával, amely kiváló megjelenési lehetőséget biztosít a vállalatok részére.

További információk, részvételi feltételek, tippek és jelentkezési lap az Aon Hewitt oldalán