Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Munkáltatói márkaépítés legfontosabb kérdései

Problémát jelent Önnek, hogy kivel beszélje meg a mindennapok során felmerülő gyakorlati kérdéseit, problémáit?

Olyan kollégák állásfoglalására lenne kíváncsi, akik véleményében biztosan megbízhat, hiszen több 10 év tapasztalat áll a hátuk mögött?

Szeretne szakmai kapcsolatokat építeni és találkozni a HR egyes területeinek legkiválóbb művelőivel?

Március 2-án, a HR MBA képzés következő képzési modulja során a MUNKÁLTATÓI MÁRKAÉPÍTÉS témáját dolgozzuk fel Kiss Adél, a Magyar Telekom senior kommunikációs szakértője és Fekete Balázs, a Nestlé HR business partnere és kiválasztási specialistája előadásában.

A munkáltatói arculat megítélését és érzékelését szubjektív benyomások formálják: egy ismerős elmarasztaló megjegyzése a cégről, egy rokon dicsekvő szavai a munkahelyéről, egy hír a céggel kapcsolatban, vagy a cég új termékével való ismerkedés egy reklám-spotban. Számos eszköz áll a vállalatok rendelkezésére munkáltatói arculatuk alakításához, a kérdés az, élnek-e vele? És kérdés az, hogy tisztában vannak-e a cégek az Employer Branding jelentőségével? Milyen eszközöket alkalmaznak Magyarország legnépszerűbb vállalatai?

Jöjjön el hozzánk és tanuljon a legjobbaktól!

A weboldalunkon minden részletet megtalál: www.hrmba.hu

Amit biztosan ígérni tudunk:

·         a kiscsoportos (12-15 fő) gyakorlati képzés napjain való részvételt (15 nap),

·         a kurzus e-learning tananyagának elérését,

·         a nyomtatott hallgatói anyagokat,

·         a résztvevők összegyűjtött elérhetőségeit,

·         a tréningnapokon teljes ellátást (ebéd és kávészünetek)

·         remek hangulatot és kapcsolatépítési lehetőséget

A képzés moduláris szerkezetű, vagyis abban az esetben, ha csak egy-egy modul keltette fel az érdeklődését, vagy úgy gondolja, hogy csak egy két téma lenne hasznos az Önök számára, akkor is van lehetőségük csatlakozni hozzánk.

Egy képzési modul ára: 40 ezer Ft +áfa. Abban az esetben, ha 3-nál több modult rendel meg tőlük, további kedvezményekkel tudunk szolgálni. A modulok részletes leírását a weboldalunkon megtalálja: www.hrmba.hu

Ez a kurzus még a válság idején is eredményeket termel cégüknek. Hívja Mester Gabriellát a 70/316-2779-es számon vagy írjon e-mailt a mester.gabriella@evolution-consulting.hu címre és a tudás megszerzésének fáradalmait akár egy wellness hétvégén pihenheti ki támogatóink jóvoltából.

Bízunk benne, hogy a HR MBA képzése felkeltette az érdeklődését!