Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Műegyetemi Állásbörze és Külügyi Börze a BME-n

ME állásbörzeA magas kiállítói és látogatói létszámból adódóan az szervezők az idei őszi börze alkalmával kiemelt gondot fordítottak arra, hogy a lehető legjobban megkönnyítsék a három szintből álló kiállítói téren való tájékozódást. A helyszínre érkezőket felkészült angyalcsapat várja, akik az adott látogató végzettségét, nyelvtudását és egyéb kompetenciáit figyelembe véve, célirányosan azokhoz a kiállítókhoz irányítják az álláskeresőket, akik számukra érdekes szakmai ajánlatokkal vannak jelen a rendezvényen.

Az épületben való tájékozódást ez alkalommal egy informatikai eszköz is segíti: az interaktív és professzionális MapStack mobilalkalmazás nem csupán a helyszíni térképet tartalmazza, hanem útvonaltervezésre is képes, sőt arra is lehetőséget biztosít a kiállítóknak, hogy az alkalmazás segítségével folyamatosan friss információval lássák el a látogatókat.

A szervezők arról is gondoskodtak, hogy az egyetem távolabbi épületeiből érkező látogatók is gyorsan és kényelmesen eljussanak a rendezvényre: a börze mindkét napján ingyenes buszjáratok indulnak 20 percenként a BME „I” épületétől az állásbörzének helyszínt biztosító „K” épület felé.

Műegyetemi állásbörze

 

A Műegyetemi Állásbörze a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemi Központi épületében kerül megrendezésre. Az állásbörze elsősorban a frissdiplomás és diploma előtt álló pályakezdők számára jelent kiemelkedően hatékony karrierépítési lehetőséget, de a szakmai gyakorlati helyet kereső alsóbb évesek is több száz ajánlattal találkozhatnak a két napos rendezvényen. Az állásbörzén meghirdetett szakmai ajánlatok nagyrészt az informatikai, valamint a gépész- és villamosmérnöki végzettséggel rendelkezőknek szólnak, de a kiállító cégek 30-35%-a gazdasági végzettségűek jelentkezését is várja helyszínen. A rendezvény kapui mind a BME-ről, mind az egyéb felsőoktatási intézményekből érkező hallgatók és végzősök számára nyitva állnak.

A Műegyetemi Állásbörze társrendezvényeként megrendezésre kerülő Külügyi Börze célja, hogy összegyűjtse és bemutassa a külföldi kutatói és tanulmányi ösztöndíjakat, pályázati, szakmai gyakorlati, nyári munka, és utazási lehetőségeket, oktatási programokat, önkéntes lehetőségeket és nyelvtanfolyamokat a BME hallgatói számára – Amerikától Ausztráliáig.

További információ:                                                    

www.allasborze.bme.hu

www.kulugyiborze.bme.hu