Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

MŰEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE – 2013. október 16-17-én

muegyetemi allasborzeA Műegyetemi Állásbörze kiállítói Téged is várnak október 16-17-én! Ha állást, szakmai gyakorlatot, TDK vagy szakdolgozat témát, esetleg projektfeladatot keresel itthon vagy külföldön, vagy csak szeretnél tisztában lenni azzal, milyen lehetőségeid vannak a munkaerőpiacon, akkor gyere el Te is a Műegyetemi Állásbörzére, és tájékozódj!


Találd meg a leginkább hozzád illő ajánlatot a műszaki, informatikai, gazdasági és természettudományi területek bármelyikéről, vagy ismerd meg a neked való külföldi ajánlatokat!

Nem csak mérnöki állások

2013 őszén is vár a Műegyetemi Állásbörze, ahol a tévhitekkel ellentétben a Műegyetemi Állásbörzén nem csak mérnöki állások közül lehet válogatni, hanem a gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi diplomával rendelkezők is megtalálhatják a számításaikat.

Nem csak azokkal a cégekkel kerülhetsz kapcsolatba, ahol majd talán munkába állhatsz vagy szakmai gyakorlatot szerezhetsz, de felkészítő tréningeken is részt vehetsz, melyekkel növeled az esélyeidet a munkaerőpiacon.

Így legyél naprakész!

Használd ki a lehetőséget, hogy kötetlenül tájékozódhatsz, beszélgethetsz a vállalatok képviselőivel!

A hatékony és gyors eligazodásodat a helyszínen az alábbiakkal biztosíthatod be:

- Kérj egy Kalauzt az infó pultok valamelyikénél, és használd a benne lévő standtérképet!

- Töltsd le mobilodra a MapStack alkalmazást, mely egy beltéri navigációs eszközként fog útbaigazítani!

- Kérj segítséget a Műegyetemi Állásbörze angyalaitól, akik a végzettséged alapján elvezetnek azokhoz a cégekhez, akik éppen Téged keresnek!

 

Időpont: 2013. október 16-17. (szerda-csütörtök) 10.00-17.00

Helyszín: BME K épület

További információ: www.allasborze.bme.hu