Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Mit tehetsz annak érdekében, hogy a munkáltatók rád találjanak?

online-allaskeresesTe is főleg online keresel állást? Sok helyre jelentkeztél már, de még sincs érdemi eredmény? Az online álláskeresésnek két oldala van. Egyik oldalról te magad regisztrálsz az adott állásportálon, kitöltöd a munkavállalói profilt, és elkezded a jelentkezést. A másik oldalról azok a munkáltatók keresnek az adatbázisokban, akik nem adnak fel hirdetést, hanem a saját paramétereik alapján keresik a leendő dolgozóikat.


Mindkét esetben döntő fontosságú lehet, hogy a saját profilod mennyire és milyen minőségben van kitöltve. Gondolj csak bele! Ha hozzád jelentkezne valaki, akkor melyik lenne a szimpatikusabb jelentkező; akinek csak tessék-lássék van kitöltve a profilja (és így kevés róla az információ) vagy egy olyan jelölt, akinek 100%-ban, maximális információ tartalommal van feltöltve az egyéni adatlapja? Egyértelmű a válasz.

Tanácsadó cégeknél is esélyek?

Az elmúlt pár évben érezhető egy negatív visszhang, amely főleg a tanácsadó (köznyelvben: fejvadász) cégeket lengi körül. Ne adj a negatív pletykákra! Ezeknek a cégeknek ugyanaz a célja, mint neked. A gyors eredmény.

Minél előbb szeretnék megtalálni a megbízójuk számára a legmegfelelőbb jelöltet.

Kereshető profil

Ezért nagyban növeled az elhelyezkedési esélyeidet, ha a teljesen kitöltött profilodat kereshetővé teszed ezen vállalatok számára is. Valóban igaz, hogy ott a folyamat kicsit lassúbb és nehézkesebb, de ha épp ezen az úton találod meg a számodra legmegfelelőbb munkát, akkor megéri a dolog.

Sokan aggódnak, hogy ezekben az adatbázisokban saját munkaadójuk is rátalál a kitöltött, friss önéletrajzra. Nem kell aggódni, hiszen el lehet rejteni adatlapunkat jelenlegi munkaadónk elől a cég nevének kiválasztásával. Így akár munka mellett is biztonságosan kereshetünk állást.

Profil = Önéletrajz?

Kezeld úgy a profilkitöltés kérdését, mint az önéletrajzírást. Akkor is arra törekszel, hogy minél jobb és informatívabb legyen, hiszen ez a kulcs az első körös személyes találkozás elérésének.

A cvonline.hu önéletrajz adatbázisában több mint 200.000! önéletrajz található. Ennek ellenére nem mindenki éri el a 100%-os kitöltöttséget. Javasoljuk, hogy tartozz ebbe a szűk klubba, és növeld az esélyeidet. Ezzel nem csak magadon segítesz, hanem nekünk is, hiszen nekünk is az a célunk, hogy a munkaadók minél hamarabb Rád találjanak!


Töltsd ki a profilodat ITT!


Kovács Tamás

HR tanácsadó