Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Mire jó egyáltalán egy állásbörze?


A legfontosabb előny: a személyes találkozás lehetősége

Az kijelenthető, hogy az önéletrajz nem mindig elegendő ahhoz, hogy tanúsítsd a cégek számára, hogy valóban te vagy a legmegfelelőbb új kolléga. Egy állásbörzén viszont a cégek képviselőivel személyesen elbeszélgetve bebizonyíthatod szakmai felkészültséged, illetve érdeklődéseddel azt is megmutathatod, hogy komolyan elkötelezett vagy az adott cég/ munkakör iránt. Így az általad leadott önéletrajz a személyes találkozás által többlet tartalommal telik meg, amely a „nagy döntés” pillanatában bizony mérvadó lehet!

 

Így válaszd ki a Számodra megfelelő karrier rendezvényt!

Egyetemistáknak, végzés előtt álló hallgatóknak jó terepet jelenthetnek a felsőoktatási intézmények állásbörzéi, ám egy intézményektől független, országos karriervásár a diákok mellett a több éves tapasztalattal rendelkezőknek is kínál állásokat.

Lényeges, hogy a választott börzén olyan programokon is részt vehess, amelyek támogatják szakmai céljaid elérését - karrierépítést támogató előadásokkal, személyes tanácsadásokkal, magyar és idegen nyelvű próbainterjúkkal -, akár játékos formában is. Ez utóbbira remek példa a HVG Állásbörze, ahol a felsorolt szolgáltatások mellett megtalálhatod a Szakmai Túraállomásokat, amelyek a cégek által szervezett, játékos megmérettetések.

 

Szeptemberben indul az állásbörze szezon!

A sort idén is a HVG Állásbörze nyitja 2013. szeptember 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontban – már lehet előzetesen, online regisztrálni a www.hvgallasborze.hu oldalon -, majd október 9-10-én a BCE Karrier Expo várja látogatókat, október 16-17-én pedig a Műegyetemi Állásbörze kerül megrendezésre.

Gyere el a HVG Állásbörzére, ahol a CVOnlinet is megtalálod az A75-ös standon.

Ott találkozunk!