Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Mérnökségi csoportvezető - Komárom-Esztergom megye


  • A hirdetés 1010 napja lejárt


Feladatkör:
A részterület munkatársainak irányítása, a munka megszervezése a költségvetés betartásával. Közreműködés a fejlesztési projektekben, elsőszámú kapcsolattartó a gyártási követelmények kérdésében, beleértve a kijelölt gyárat. Technológiai rendszerek/ismeretek fejlesztése, működtetése a gyártási folyamatban és technológiákban (innováció fejlesztés, alapfejlesztés) beleértve a berendezés/készülék építést. Folyamatos fejlesztés és korszerűsítés megteremtése és fenntartása a saját felelősségi területén. A munkavédelem és környezetvédelem területén érvényben lévő törvények/rendeletek alkalmazása (a munkabiztonsági szakemberrel és környezetvédelmi megbízottal szoros együttműködésben). Az összes gyár és a központ számára szolgáltatások/támogatások biztosítása. Az esetenként kapott további feladatok és (rész)projektek/programok átvétele.

Végzettség:
Okleveles műszaki mérnök, szakirányú főiskolai, műszaki egyetemi, vagy ezekhez kapcsolódó végzettség, pl. automatizálás, karbantartás, gépész stb.).

Szakmai tapasztalat:
Nemzetközi környezetben, elsősorban gyártással és összeszereléssel foglalkozó üzemekben (különösképpen az autógyártás, alkatrész gyártás), hasonló munkakörben, valamint épület karbantartásban szerzett több éves tapasztalat.

Informatika:
jó felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
Kiváló angol nyelvismeret írásban és szóban elvárás. Szervezési, kommunikációs és probléma megoldási technikák ismerete. Időgazdálkodási, munkaszervezési, munkabiztonsági, környezetvédelmi képzettség. Magabiztos vezetői képességekkel rendelkező személyiség, átgondolt munkavégzés, csoportorientált magas szintű szervezési, kommunikációs képesség. Terhelhető, rugalmasság, motiváló, kezdeményező képesség, kreativitás, elemző képesség, hajlandóság üzleti utakra. Általános tervezési, végrehajtási, kiváló szervezési képesség.

Műszaki területre

Megjegyzés:
Kislétszámú autóipari beszállító vállalkozás.
Egyéb hasonló állások Önnek
Szerszámkészítő

Work Force Kft.

Álláslehetőség a CERLUX Kft-nél AZONNALI KEZDÉS...
Békés


Informatikai menedzserasszisztens

Integrity Kft.

Az informatikai menedzserasszisztens a cég ügyv...
Székesfehérvár


Network Administrator (Budapest)

IT Services Hungary Kft.

Network operation (Fortinet, VDOMs, Router, swi...
Budapest