Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Mérnökség vezető - Komárom-Esztergom megye


  • A hirdetés 1201 napja lejárt


Feladatkör:
A részterület munkatársainak irányítása, a munka megszervezése a költségvetés betartásával. Közreműködés a fejlesztési projektekben, elsőszámú kapcsolattartó a gyártási követelmények kérdésében, beleértve a kijelölt gyárat. Technológiai rendszerek/ismeretek fejlesztése, működtetése a gyártási folyamatban és technológiákban (innováció fejlesztés, alapfejlesztés) beleértve a berendezés/készülék építést. Folyamatos fejlesztés és korszerűsítés megteremtése és fenntartása a saját felelősségi területén. A munkavédelem és környezetvédelem területén érvényben lévő törvények/rendeletek alkalmazása (a munkabiztonsági szakemberrel és környezetvédelmi megbízottal szoros együttműködésben). Az összes gyár és a központ számára szolgáltatások/támogatások biztosítása. Az esetenként kapott további feladatok és (rész)projektek/programok átvétele.

Végzettség:
Okleveles műszaki mérnök, szakirányú főiskolai, műszaki egyetemi, vagy ezekhez kapcsolódó végzettség, pl. automatizálás, karbantartás, gépész stb.)

Szakmai tapasztalat:
Nemzetközi környezetben, elsősorban gyártással és összeszereléssel foglalkozó üzemekben (különösképpen az autógyártás, alkatrész gyártás), hasonló munkakörben szerzett több éves tapasztalat.

Informatika:
jó felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
Angol nyelvismeret írásban és szóban elvárás. Szervezési, kommunikációs és probléma megoldási technikák ismerete. Időgazdálkodási, munkaszervezési, munkabiztonsági, környezetvédelmi képzettség. Magabiztos vezetői képességekkel rendelkező személyiség, átgondolt munkavégzés, csoportorientált magas szintű szervezési, kommunikációs képesség. Terhelhető, rugalmasság, motiváló, kezdeményező képesség, kreativitás, elemző képesség, hajlandóság üzleti utakra. Általános tervezési, végrehajtási, kiváló szervezési képesség.

Műszaki területre

Megjegyzés:
Zöldmezős beruházás keretein belül létesülő autóipari vállalkozás.
Egyéb hasonló állások Önnek
SQA mérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Előszéria/széria gyártás minősé...
Ajka, Veszprém


Fröccsöntő / Műanyagipari mérnök (pályakezdők részére is!)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Gyártóberendezések és gyártósor...
Sárvár, Szombathely


Karbantartó villamosmérnök - Komárom-Esztergom megye

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Berendezések rendelkezésre állá...
Tata, Tatabánya