Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Mérjük meg együtt a HR erejét!

A „mérések szakemberei” ezeket a rejtett energiákat, azok magatartás- és viselkedés mintázatokban megmutatkozó megnyilvánulásait egyre gyakrabban tetten érik a különféle mérésekben, és azok meglepő eredményeiben. Valahol ott tartunk  ma, mint az orvostudomány pár évtizede, amely azóta diagnosztikai mérések nélkül egy lépést sem tesz meg a beavatkozások során.

A humán menedzsment képviselői mára felismerték a személyi és szervezeti mérések jelentőségét. Egyre gyakoribb, hogy a beavatkozások előtt alapos mérésekkel igazolják vagy vetik el a szervezeti, vállalati jelenségek alapján felállított hipotéziseket. Tényként kezelik, hogy feltáró analízisek nélkül nem lehet gazdasági társaságok működéséről, állapotáról bármit megbízhatóan és érvényesen megállapítani. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy teljesíthető stratégiai célt kijelölni e nélkül voltaképpen lehetetlen.

A BNRS konferenciasorozatának következő állomása ezen mérési palettából kíván szakmai étvágygerjesztőt nyújtani a résztvevők számára, valamint - közvetett módon - abban kíván segíteni a humánerőforrás szakembereknek, hogy hitelességüket, hozzáértésüket és vállalati presztízsüket még jobban megalapozhassák a mindennapi megmérettetésekkel teli összvállalati és a döntéshozói-vezetői környezetben.

 

„emberi érték, humán mérték – jól megmérték?”

 

 

 

 

Bővebb információ a témáról és az ezzel foglalkozó konferenciáról: www.bnrs-konferencia.hu