Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Megviccelnéd a főnöködet? - Halloween-napi munkahelyi tréfák

Halloween estéjéről a legtöbb embernek jelmezekbe öltözött, édességeket gyűjtögető gyerekek, széles vigyorral világító töklámpások és titokzatos horrorfilmek jutnak az eszébe. Azt azonban kevesen tudják, hogy ez az egyik legrégibb ünnep, amely az évszázadok során összemosódott római Pomona-nap, kelta Samhain ünnep és a keresztény halottak napjának jegyeit hordozza magában. Mivel Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért összegyűjtöttük a külföldi tréfákat, hátha valakinek kedve szottyan megtréfálni a kollégáit vagy a főnökét eme jeles napon:)

A kolléga reggel még gyanútlanul parkolt le a mélygarázsban autójával, mikor ebédelni indult, már így találta gépjárművét. Vicceskedvű kollégái több láda tököt öntöttek autójába.

 

 

 

Kétség kívül egy hölgy műve lehet a lenti, gyümölcszselébe ültetett egér, vagy hogy stilszerűek legyünk: Aspic mouse a' la office. Előnye, hogy könnyen elkészíthető és a bevállalósabbak el is fogyaszthatják.

 

 

 

A természetbarát, vegetáriánus kollégák kiváló meglepetése lehet a zöld klaviatúra. Elkészítése nem vesz 20 percnél többet igénybe, és garantáltan feldobja a munkaasztalt.

 

 

Az undok főnök irodáját érdemes a neves alkalomból kidekorálni, további elrettentések végett.  Ehhez a dekorációhoz azonban csapatmunka szükségeltetik, de ha egyszer elkészült, Szilveszterig nyugodtan meghagyható.

 

 

 

 

 folyt. köv. újabb tréfákkal:)