Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Még pár dolog, amit lehet Szép kártyával fizetni

Szép kártya1. Fesztiválok, koncertek
Sziget Fesztivál, Balaton Sound, Budai Gourmet Fesztivál. Ezek közül mindegyik rendezvényre válthat jegyet OTP SZÉP-kártyájával, a szabadidő alszámlára töltött összegből.

2. Sporteszköz-kölcsönzés
A SZÉP kártya sokoldalúságát bizonyítja, hogy akár biciklit, vagy szinte bármilyen más sporteszközt is kölcsönözhet már vele. Így egy balatoni biciklitúrához szükséges minden kelléket fizethet a plasztiklap segítségével.
3. Fürdőzés és teljes rekreáció
A 2012-es évtől a SZÉP-kártyát már fürdő és strandbelépő vásárlására is felhasználhatja. Ez azt jelenti, hogy ezzel fizethet a Széchenyi fürdőben, de akár a Tisza tói strandon is. Mindezt a szabadidő alszámla terhére.
4. Strandbüfétől a Gundelig
A vendéglátás alszámlát használva a legtöbb strandbüfében csillapíthatjuk éhségünket, de az ország mintegy 14 000 vendéglátóhelyén is elfogadják a SZÉP-kártyát, a legkisebbtől a legnagyobbakig.
5. Online Fizetés
Az OTP Pénztárszolgáltató ügyfelei az online fizetési lehetőségnek köszönhetően akár az egy év múlva esedékes nyaralásukat is lefoglalhatják és kifizethetik kártyájuk segítségével. Az OTP SZÉP kártya hálózatában ugyanis számos ilyen lehetőséget is kínáló szálláshely van.
Fontos információ, hogy a SZÉP kártyák alszámlái között nincs lehetőség utólagos átcsoportosításra. Vagyis év elején érdemes a munkáltatónak olyan módon megbízást adni a feltöltésre, hogy előtte nagyjából végiggondolja, az év során milyen jellegű kiadásokat és körülbelül mekkora értékben szándékozik SZÉP kártyájáról fedezni.