ímke

MediPower
Kossuth Lajos u. 7
Budapest
1053

Cég információ

A MediPower az egészségügyi munkaerő közvetítésére szakosodott finn vállalkozás. Munkaerőt közvetítünk az ügyfélkörünkbe tartozó egészségügyi intézmények számára, továbbá különböző területekről bérelünk szakképzett munkaerőt. Egész Finnország területén és a nemzetközi piacon is jelen vagyunk. A WorkPower-konszern részeként működünk.

A MediPower sokféle munkavállalási lehetőséget kínál az álláskeresők számára az alapvető segítségnyújtási tevékenységektől kezdve a vezetői szintű feladatokig. Segítségünkkel munkalehetőségekhez juthat mind a magán, mind a közszférában működő munkahelyeken a sebészettől egészen a geriátriai szakterületig.

Szilárd helyet biztosítottunk magunknak az egészségügyi szakterület humánerőforrás szakértőjeként. Finnországi magánvállalkozásunk fő működési célja, hogy az ügyfélkörünkbe tartozó vállalkozások számára testreszabottan kínáljunk különböző HR megoldásokat, valamint munkahelyeket és karrier-lehetőségeket közvetítsünk a munkavállalók számára.

A MediPower 2008 elején kezdte meg működését. Az első nyelvi képzéseket Lengyelországból és Észtországból érkező egészségügyi dolgozók részére szerveztük meg 2008-ban Lappeenrantában. 2008-ig több száz finn, észt és lengyel nemzetiségű, különböző területen dolgozó szakember talált munkát a WorkPower konszern segítségével. 2009-ben kezdtük meg nyelvi képzéseinket Észtországban – Tallinnban és Tartuban, hogy a finn nagyvárosokon kívüli területek növekvő egészségügyi szakdolgozó igényét is ki tudjuk elégíteni.

2016-ban indítottuk el első nyelvtanfolyamunkat magyar egészségügyi szakemberek számára Budapesten, a Soter-Line Nyelviskolával együtt működésben. A tanfolyamon az ország bármely részéről résztvehetnek, mivel skype-on keresztül is elvégezhető a nyelvtanfolyam.

Munkavégzés a képzés után 

A Finnországba külföldről érkező egészségügyi dolgozók hosszabb időre vállalnak munkát. Ha az illető elvégezte a nyelvtanfolyamot és a finn nyelvvizsgát is sikeresen letette, továbbá a VALVIRA engedélyét is megkapta, a résztvevő munkaszerződést köt a MediPowerel.

A munkahelyek -legtöbb esetben- állami egészségügyi központokban, kórházakban, idősek otthonában illetve gondozási központokban vannak. A munkahelyek egész Finnország területén elérhetőek, azokon a területeken, ahol az adott pillanatban a legnagyobb igény van egészségügyi szakdolgozókra.

Diplomás ápolókra vonatkozó rész:
A külföldről érkező diplomás ápolók gyakran szakápolóként kezdik munkájukat, majd ahogy bővül finn nyelvtudásuk, úgy folytatják munkájukat diplomás ápolóként.

Fogászati asszisztensekre vonatkozó rész:
A fogászati asszisztenseknek nem kell hivatalos B1-es szintű nyelvvizsgát tenniük, rájuk nem vonatkozik a VALVIRA jogszabálya. A legtöbb esetben az egészségügyi intézmények vezetői ettől függetlenül elvárják, hogy a fogászati asszisztens is rendelkezzen B1-es szintú nyelvvizsgával.

Video: 

Elhelyezkedés

Cím adatok

Kossuth Lajos u. 7
Budapest
1053

Amit nyújtunk: