Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Marketing trendek tartalomtól felületig

IV_Marketing_KonferenciaA Menedzserképző Központ konferenciája szólni fog hirdetésekről, tartalomról, integrált kampányokról és mobil megoldásokról.
Az alábbiakban szeretnénk az Ön, és a kedves munkatársai figyelmébe ajánlani a Menedzserképző Központ gyakorlatorientált marketing konferenciáját, melyre a Cvonline.hu hírlevél olvasói, ügyfelei, partnerei kedvezményesen tudnak regisztrálni.

Az összetett feladatok megoldása sosem egyszerű munka, ráadásul az ember könnyen beleesik abba a hibába, hogy csak egy-egy részterületre koncentrál - a végeredmény így nem lehet tökéletes. A marketinggel foglalkozó szakemberek is szembesülhetnek ezzel a problémával a mindennapok során. A munka eredményét viszont az ügyfelek bírálják el, akiknek ítélete könyörtelen és egyértelmű: történik vásárlás, növekednek a cég bevételei, vagy sem - ezzel az egyetlen mutatóval könnyen és gyorsan le lehet mérni a sikert.

Hibázni tehát nem lehet, így csak egy megoldás maradt: aprólékosan, pontról pontra meg kell ismerkedni az összes részfeladat jól bevált fogásaival és az újabb, apró trükkökkel egyaránt. Mindezt lehetőleg gyorsan, mert a piac tempója nem hagy időt a mélázásra.

A Menedzserképző Központ, „Marketingarzenál – trendek tartalomtól felületig” című konferenciája pont ezt kínálja. A program blokkokból áll, hogy ne maradjon ki semmi: hirdetés, tartalom, integrált kampányok és mobil megoldások. Szerezzen kézzelfogható tudást, dolgozzon biztos kézzel a marketing minden részterületén! Az esemény 2014. február 27-én (csütörtök) kerül megrendezésre Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben.

 

A programból:

■ A hirdetési piac alakulása 2014

■ Facebook hirdetések vs. AdWords

■ Responsive web design, vagy responsive tartalommarketing?

■ Fb tartalommarketing

■ Egy alacsony és egy nagy költségvetésű integrált kampány bemutatása

■ Mobilpiac-kutatási adatok

■ A sikeres mobil applikációk titkai

 

A rendezvényről bővebben a Menedzserképző Központ honlapján olvashat.

A Cvonline.hu hírlevél olvasói, ügyfelei, partnerei részére 15% engedményt biztosít a Szervező, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség:
JELENTKEZÉS