Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Magyarországon toboroz a párizsi Disneyland

disneylandA párizsi Disneyland európai munkaerőtoborzó road show-ja, London, Brüsszel és Berlin után Magyarországra érkezik, ahol a jelentkezők egy rendhagyó álláskeresésen vehetnek részt. A különleges eseményen több tucat olyan munkakereső méri össze a tudását, akik komoly nyelvismerettel rendelkeznek.
A jelentkezők Budapest közepén, a Hősök terén találkoznak, és át kell élniük két híres Disney hős, Bernard valamint Bianca szerepét. A legjobb detektívekhez méltóan, találós kérdések segítségével kell kinyomozniuk, hol lesz az állásinterjú helyszíne, ahol találkoznak majd a Disneyland Paris humán erőforrást kereső profi szakembereivel.
"Ez a különleges toborzás lehetővé teszi, hogy megosszuk az összes európai jelentkezővel a Disneyland Paris egyedi vállalati kultúráját és annak értékeit. Ez egy lehetöség arra is, hogy az állásinterjú idejére, egy majdnem baráti kapcsolatot teremtsünk az érdeklődőkkel, a sablonok mellőzésével" - vallja Jean Noel Thiollier, HR igazgató.

Minden egyes találós kérdés egy budapesti belvárosi helyszínre vonatkozik majd, amelyik valamilyen kapcsolatban áll a Disneyland Paris világával.

A meglelt pontokon újabb rejtély vár megfejtőkre. A jelentkezők minden egyes kérdés helyes megválaszolásával közelebb kerülnek az állásinterjú helyszínéhez. Kreativitás, játék és a Disneyland Paris világ szeretete kell ahhoz, hogy az álláskeresők "révbe érjenek". Az állásinterjú helyszínén a Disneyland Paris humán menedzserei személyes megbeszéléseket folytatnak, hogy felmérjék, kikből lehet alkalmas munkavállaló. Az intézmény a múlt évben ünnepelte 20. születésnapját és a vezetésnek eltökélt szándéka, hogy az immár "felnőtt korba lépett" Disneyland Paris folyamatosan megújuljon, többi között munkavállalói kiemelkedő elkötelezettségével és tudásával.
Európa legnagyobb városaiban mindeddig hatalmas érdeklődés fogadta a Disneyland Paris munkaerőtoborzó road show-ját, hiszen ez egy példátlan lehetőség a munkakeresőknek, hogy kipróbálják magukat egy olyan iparágban, amely hihetetlen fejlődést produkált az elmúlt időszakban és ezért egy rendkívül vonzó lehetőség a munkavállalók számára. A Disneyland Paris a világon először toboroz munkaerőt ilyen különleges módon, így azok, akik vállalják a megmérettetést Budapesten március 11-én és 12-én, egy világpremier alkotó részesei lesznek.

HR Portál