Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Magyarország legjobb önéletrajzai

legjobb-oneletrajz2013-ban rendezték meg először a Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze elnevezésű rendezvényt, ahol a szervezőkkel közösen a Cvonline.hu munkatársaiként mi is úgy gondoltuk, ideje valamit tenni a legújabb álláskeresői generáció sikerének előmozdításáért! Megkerestük hát Magyarország legjobb önéletrajzait.A "Keressük Magyarország legjobb önéletrajzát" verseny keretében közel száz pályázatérkezett, HR-tanácsadó kollégáink pedig a jelentkezők közül kiválasztották azt a 10-et, melyet a Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze ideje alatt kiállítottak, ott pedig az érdeklődők szavazhattak a legjobbnak vélt önéletrajzokra. 

"Tapasztalatunk alapján sok olyan önéletrajz van, aminek a gazdája nem tud, vagy nem akar kitörni a hagyományos keretekből, ha a dokumentum formájáról, kinézetéről van szó. Igyekszünk arra biztatni az álláskeresőket, hogy kísérletezzenek színekkel, ízlésüket tükröző egyszerű grafiikai megoldásokkal, hiszen az önéletrajz olyan, mint egy  névjegykártya, minél eredetibb, minél inkább tükrözi gazdája egyéniségét, annál figyelemfelkeltőbb is. A verseny során igyekeztünk találni hagyományos formai elemeket használó és attól eltérő küllemű önéletrajzokat (pl különleges grafikai elemeket használó CV-k), amelyekből a látogatók ötleteket meríthettek" - mondta Sarkadi Gabi, a Cvonline.hu HR-tanácsadója, aki többek között a fiataloknak azzal is segített a munkaerőpiacra való belépésben, hogy az online személyes márka kiépítésének lehetőségeiről és fontosságáról tartott előadást az állásbörzén. 

"Sajnos manapság sokkal több segítségre van szüksége a fiataloknak az induláshoz, mint korábban - még annak ellenére is, hogy sokkal több lehetőségük van a tájékozódásra a kommunikációs csatornák bővülésével és az internet elterjedésével. Az állásbörzén önéletrajz-tanácsadást is tartottunk, ami legtöbbször karrier-tanácsadásba fordult, mivel a pályakezdők néha abban sem biztosak, mit kezdhetnének diplomájukkal vagy meglévő tudásukkal, kompetenciáikkal. Önéletrajz-fronton is van még mit fejlődni, hiszen gyakran az alapinformációkat sem használják jól, illetve hatékonyan" -tette hozzá Sziller Viktória, aki szintén HR-tanácsadóként segíti a  Cvonline.hu munkáját.

A legjobb önléletrajzok

És hogy mi volt a verseny nyereménye? A három legjobbnak ítélt önéletrajzot elküldjük a Cvonline.hu jobnetwork munkaadói, ügyfelei részére  - havi munkaadói hírlevelünkben- , akik (vagyis Önök) remélhetőleg személyre szóló állásajánlattal keresik majd meg őket.

Aki tehát új munkatársat keres, hadd ajánljuk figyelmébe a 3 legjobb pályázót!

1. helyezett

Surányi Kinga - designer

(Az önéletrajz megtekintéséhez kattintson IDE!)

 

2. helyezett

Molnár Gabriella - kontroller

(Az önéletrajz megtekintéséhez kattintson IDE!)

 

3. helyezett

Márton Demeter - projekt menedzser

(Az önéletrajz megtekintéséhez kattintson IDE!)