ímke

Magyar Posta ZRt.
Dunavirág u. 2-6.
Budapest
13 ker.

Cég információ

Amennyiben olyan munkahelyet keresel, ami biztosítja a stabilitást, hosszú távú foglalkoztatást, garantált megélhetést és társadalmi elismertséget, akkor a Magyar Posta lehet az ideális választás számodra.

A Magyar Posta Magyarország egyik legnagyobb vállalata, 26,000 dolgozóval. Ez egy olyan sikerorientált és profitközpontú állami vállalat, ahol izgalmas, dinamikus és változatos munka zajlik. Az ország teljes területén elérhető, és az egyik legvonzóbb munkaadó a versenypiacon. Ideális választás azok számára, akik értékelik a szakmai fejlődést, karrierépítést, stabil jövedelmet, juttatásokat és a modern munkakörülményeket, és hisznek a csapatmunka erejében. A kivételes teljesítményt és szakmai sikert a vállalat jutalmakkal és anyagi elismerésekkel honorálja.

A Magyar Posta megbízható, kiszámítható és családias munkahely. A szakmai kiválóság mögött mindig egy összetartó, jó hangulatú és támogató csapat áll, ami kiemelten fontos érték a cégnél. Ez egy olyan nyitott közösség, amely örömmel fogadja a megváltozott munkaképességű munkavállalókat is.

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Multivállalat / 1000+ alkalmazott

Oldalak

Elhelyezkedés

Cím adatok

Dunavirág u. 2-6.
Budapest
13 ker.