Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Leltározó ügyintéző


 • A hirdetés 796 napja lejárt

 

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

leltározó ügyintéző

pozícióba munkatársat keres.

 

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. a MÁV Csoport egyik leányvállalata, mely a tulajdonosok profiltisztítási törekvéseinek eredményeként jött létre 2013-ban. A szolgáltatói szemlélet nemcsak az elnevezésben, hanem a tevékenységek nyújtásában is hangsúlyozottan tetten érhető. Ennek nyomán társaságunk a MÁV Csoport vállalatainak nyújt logisztikai szolgáltatást. Amennyiben Ön is tud azonosulni az alap gondolatiságunkkal a szolgáltatói szemlélettel; várjuk jelentkezését.

A munkakört jellemző fő feladatok:

 • A MÁV Csoport vállalatai tulajdonában lévő, valamint megbízási szerződés alapján MÁV Szolgáltató Központ Zrt. kezelésébe adott anyagok, eszközök, berendezések, létesítmények leltározását végzi.
 • A leltár megnyitása előtt ellenőrzi az előkészületi munkákat, meggyőződik a leltározás feltételeinek meglétéről, dönt a leltározás megkezdéséről.
 • Megnyitja a leltár jegyzőkönyvet, és a leltározás megkezdése és befejezése között folyamatosan vezeti azt. Rögzíti a leltározást gátló vagy ellehetetlenítő tényezőket és amennyiben ezek a körülmények a leltározás folytatását megakadályozzák, úgy egyidejűleg gondoskodik – a leltározási körzet vezetőjével – új leltározási időpont kijelöléséről, melyet felettesével jóváhagyat.
 • A leltározás megkezdése előtt ellenőrzi a munkavállaló megjelenését és leltárfelelősségi megállapodását.
 • Ellenőrzi a kitöltetlen szigorú számadású leltározási bizonylatok sorszámtartományának hiánytalanságát, majd a leltározás befejezésekor elszámol a fel nem használt szigorú számadású bizonylatokkal.
 • Elvégzi a leltározásra kijelölt anyagok, eszközök, teljeskörű felmérését, beazonosítását, gondoskodik a leltározott tételek megjelöléséről, valamint a leltározott tételek rögzítéséről is. (Készletek esetében elektronikus formában is.)
 • Rögzíti az esetleges időközi – fordulónapi készlet és a leltárfelvétel közötti - eszközmozgásokat. (Készletek esetében elektronikus formában is.)
 • Felelős a leltározási alapbizonylatok szakszerű, a valóságnak megfelelő kiállításáért, utasítások pontos betartásáért és betartatásáért, gondoskodik a leltárfelvételi ívek, összesítők és a leltározási jegyzőkönyv szabályszerű elkészítéséért, szükséges dátumok, olvasható aláírások meglétéért. 
 • Felel a leltárfelvétel teljeskörűségéért, valamint a leltárbizonylatok leltárellenőr részére történő haladéktalan továbbításáért.

A munkakör betöltésének feltételei:

 • Középfokú állami iskolai végzettség. (logisztikai vagy gazdasági)
 • Középfokú anyaggazdálkodói/leltározói szakvizsga.

A munkakör betöltésénél előnyt jelent:

 • Irodai számítástechnikai alkalmazások felhasználói szintű ismerete.

Gyakorlat: 1 év szakmai gyakorlat.

A munkakör betöltéséhez szükséges tulajdonságok:

 • Pontosság, rendszerszemlélet, megbízhatóság, precíz munkavégzés, határozott fellépés, jó kapcsolatteremtő képesség, jó kommunikációs készség, olvasható kézírás.

Munkavégzés helye: Budapest, és környéke.

Jelentkezés határideje: 2015. november 12.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a bérigényét is tartalmazó pályázatát várjuk a "Jelentkezés" gombra kattimtva. Kérjük, válassza a tárgyban megjelölt pozíciót.

 

Helyek Pest
Budapest
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Minimális tapasztalat 1 év
Szükséges iskolai végzettség Szakközépiskola
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Egyéb hasonló állások Önnek
Gyártás-előkészítő mérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása: Termelési folyamatok meghatáro...
Oroszlány, Tata, Tatabánya


Minőségbiztosítási mérnök (pályakezdők is)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Új termékek bevezetésében aktív...
Tata, Tatabánya


Karbantartó villamosmérnök - Komárom-Esztergom megye

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Berendezések rendelkezésre állá...
Tata, Tatabánya