Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Leltározó ügyintéző - Szolnok


 • A hirdetés 959 napja lejárt

 

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

leltározó ügyintéző

pozícióba munkatársat keres.

 

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. a MÁV Csoport egyik leányvállalata, mely a tulajdonosok profiltisztítási törekvéseinek eredményeként jött létre 2013-ban. A szolgáltatói szemlélet nemcsak az elnevezésben, hanem a tevékenységek nyújtásában is hangsúlyozottan tetten érhető. Ennek nyomán minden munkatársunk - legyen az gazdasági, vagy beszerzés-logisztikai, esetleg informatikai vagy humán szakember - a napi munkája során erős szolgáltatói attitűddel végzi feladatait. Amennyiben Ön is tud azonosulni az alap gondolatiságunkkal a szolgáltatói szemlélettel, várjuk jelentkezését az alábbi pozícióra.

A munkakört jellemző fő feladatok:

 • A MÁV Csoport vállalatai tulajdonában lévő, valamint megbízási szerződés alapján MÁV Szolgáltató Központ Zrt. kezelésébe adott anyagok, eszközök, berendezések, létesítmények leltározását végzi.
 • A leltár megnyitása előtt ellenőrzi az előkészületi munkákat, meggyőződik a leltározás feltételeinek meglétéről, dönt a leltározás megkezdéséről.
 • Megnyitja a leltár jegyzőkönyvet, és a leltározás megkezdése és befejezése között folyamatosan vezeti azt. Rögzíti a leltározást gátló vagy ellehetetlenítő tényezőket és amennyiben ezek a körülmények a leltározás folytatását megakadályozzák, úgy egyidejűleg gondoskodik – a leltározási körzet vezetőjével – új leltározási időpont kijelöléséről, melyet felettesével jóváhagyat.
 • A leltározás megkezdése előtt ellenőrzi a munkavállaló megjelenését és leltárfelelősségi megállapodását.
 • Ellenőrzi a kitöltetlen szigorú számadású leltározási bizonylatok sorszámtartományának hiánytalanságát, majd a leltározás befejezésekor elszámol a fel nem használt szigorú számadású bizonylatokkal.
 • Elvégzi a leltározásra kijelölt anyagok, eszközök, teljeskörű felmérését, beazonosítását, gondoskodik a leltározott tételek megjelöléséről, valamint a leltározott tételek rögzítéséről is. (Készletek esetében elektronikus formában is.)
 • Rögzíti az esetleges időközi – fordulónapi készlet és a leltárfelvétel közötti - eszközmozgásokat. (Készletek esetében elektronikus formában is.)
 • Felelős a leltározási alapbizonylatok szakszerű, a valóságnak megfelelő kiállításáért, utasítások pontos betartásáért és betartatásáért, gondoskodik a leltárfelvételi ívek, összesítők és a leltározási jegyzőkönyv szabályszerű elkészítéséért, szükséges dátumok, olvasható aláírások meglétéért. 
 • Felel a leltárfelvétel teljeskörűségéért, valamint a leltárbizonylatok leltárellenőr részére történő haladéktalan továbbításáért.

A munkakör betöltésének feltételei:

 • Középfokú állami iskolai végzettség (logisztikai vagy gazdasági)
 • Középfokú anyaggazdálkodói/leltározói szakvizsga.

A munkakör betöltésénél előnyt jelent:

 • Irodai számítástechnikai alkalmazások felhasználói szintű ismerete.

Gyakorlat: 1 év szakmai gyakorlat.

A munkakör betöltéséhez szükséges tulajdonságok:

 • Pontosság, rendszerszemlélet, megbízhatóság, precíz munkavégzés, határozott fellépés, jó kapcsolatteremtő képesség, jó kommunikációs készség, olvasható kézírás.

Munkavégzés helye: Szolnok (Változó)

Jelentkezés határideje: 2015. június 4.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a bérigényét is tartalmazó pályázatát várjuk a "Jelentkezés" gombra kattintva. Kérjük, válassza a tárgyban megjelölt pozíciót.

 

Helyek Jász-Nagykun-Szolnok
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Minimális tapasztalat 1 év
Szükséges iskolai végzettség Középiskola
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Egyéb hasonló állások Önnek
Electrical Engineer

Trenkwalder Kft

On behalf of our multinational Client we are lo...
Vas


Projektmérnök

Trenkwalder Kft

Multinacionális partnercégünk számára keresünk ...
Borsod-Abaúj-Zemplén


PLC / Robot programozó

Trenkwalder Kft

Multinacionális partnercégünk számára keresünk ...
Borsod-Abaúj-Zemplén