Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Leltározó ügyintéző - Miskolc


 • A hirdetés 996 napja lejárt

 

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt.

leltározó ügyintéző

pozícióba munkatársat keres.

 

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. a MÁV Csoport egyik leányvállalata, mely a tulajdonosok profiltisztítási törekvéseinek eredményeként jött létre 2013-ban. A szolgáltatói szemlélet nemcsak az elnevezésben, hanem a tevékenységek nyújtásában is hangsúlyozottan tetten érhető. Ennek nyomán minden munkatársunk - legyen az gazdasági, vagy beszerzés-logisztikai, esetleg informatikai vagy humán szakember - a napi munkája során erős szolgáltatói attitűddel végzi feladatait. Amennyiben Ön is tud azonosulni az alap gondolatiságunkkal a szolgáltatói szemlélettel; várjuk jelentkezését az alábbi pozícióra.

A munkakört jellemző fő feladatok:

 • A MÁV Csoport vállalatai tulajdonában lévő, valamint megbízási szerződés alapján MÁV Szolgáltató Központ Zrt. kezelésébe adott anyagok, eszközök, berendezések, létesítmények leltározását végzi.
 • A leltár megnyitása előtt ellenőrzi az előkészületi munkákat, meggyőződik a leltározás feltételeinek meglétéről, dönt a leltározás megkezdéséről.
 • Megnyitja a leltár jegyzőkönyvet, és a leltározás megkezdése és befejezése között folyamatosan vezeti azt. Rögzíti a leltározást gátló vagy ellehetetlenítő tényezőket és amennyiben ezek a körülmények a leltározás folytatását megakadályozzák, úgy egyidejűleg gondoskodik – a leltározási körzet vezetőjével – új leltározási időpont kijelöléséről, melyet felettesével jóváhagyat.
 • A leltározás megkezdése előtt ellenőrzi a munkavállaló megjelenését és leltárfelelősségi megállapodását.
 • Ellenőrzi a kitöltetlen szigorú számadású leltározási bizonylatok sorszámtartományának hiánytalanságát, majd a leltározás befejezésekor elszámol a fel nem használt szigorú számadású bizonylatokkal.
 • Elvégzi a leltározásra kijelölt anyagok, eszközök, teljeskörű felmérését, beazonosítását, gondoskodik a leltározott tételek megjelöléséről, valamint a leltározott tételek rögzítéséről is. (Készletek esetében elektronikus formában is.)
 • Rögzíti az esetleges időközi – fordulónapi készlet és a leltárfelvétel közötti - eszközmozgásokat. (Készletek esetében elektronikus formában is.)
 • Felelős a leltározási alapbizonylatok szakszerű, a valóságnak megfelelő kiállításáért, utasítások pontos betartásáért és betartatásáért, gondoskodik a leltárfelvételi ívek, összesítők és a leltározási jegyzőkönyv szabályszerű elkészítéséért, szükséges dátumok, olvasható aláírások meglétéért. 
 • Felel a leltárfelvétel teljeskörűségéért, valamint a leltárbizonylatok leltárellenőr részére történő haladéktalan továbbításáért.

A munkakör betöltésének feltételei:

 • Középfokú állami iskolai végzettség. (logisztikai vagy gazdasági)
 • Középfokú anyaggazdálkodói/leltározói szakvizsga.

A munkakör betöltésénél előnyt jelent:

 • Irodai számítástechnikai alkalmazások felhasználói szintű ismerete.

Gyakorlat: 1 év szakmai gyakorlat.

A munkakör betöltéséhez szükséges tulajdonságok:

 • Pontosság, rendszerszemlélet, megbízhatóság, precíz munkavégzés, határozott fellépés, jó kapcsolatteremtő képesség, jó kommunikációs készség, olvasható kézírás.

Munkavégzés helye: Miskolc (Változó)

Jelentkezés határideje: 2015. június 4.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a bérigényét is tartalmazó pályázatát várjuk a "Jelentkezés" gombra kattintva. Kérjük, válassza a tárgyban megjelölt pozíciót.

Helyek Borsod-Abaúj-Zemplén
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Minimális tapasztalat 1 év
Szükséges iskolai végzettség Középiskola
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Aktiválás időpontja 2015.05.21.
Egyéb hasonló állások Önnek
ELEKTRONIKUS-IDŐMÉRŐ PROGRAMOZÓ

Work4you

Partnerünk 14 éve hazai piacvezető, mintegy 31 ...
Gyöngyös


ELEKTRONIKAI ÉS MECHANIKAI SZERELŐ

Work4you

2004 óta Magyarországon két telephelyen, Nyúlon...
Nyúl, Győr-Moson-Sopron


TERÜLETI VEZETŐ

Reál HUngária Élelmiszer Kft.

A hazai élelmiszerpiacon meghatározó szerepet b...
Pest, Budapest