Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Legyen naprakész a változó munkajogban!

mjklubcvonlineA Ptk. hatályba lépése számos ponton érinti a munka törvénykönyvét és annak alkalmazását, kialakulóban lévő bírói gyakorlatát is – a 2014-es év vélhetően ezeknek az eltéréseknek a megismerésével és a felmerülő problémák kezelésével telik majd.A Wolters Kluwer Kft. két elismert szakember, Dr. Berke Gyula és prof. Dr. Kiss György segítségével a Munkajogi Klubok szolgáltatás-csomag kialakítása során arra törekedett, hogy a mindennapokban megkönnyítse a munkajogi szabályozással foglalkozó szakemberek életét.

Mi is az a Munkajogi klub?

Egy logikusan felépített, átlátható, nem jogi végzettséggel rendelkezők számára is könnyen használható termék- és szolgáltatáscsokor, a munkajog elismert szakértőiből álló szerző- és tanácsadógárdával. Megtalál a csomagokban kézikönyvet, elektronikus magyarázatot, kérdés-válasz szolgáltatást, naprakész cikkeket és képzést.

Kiknek ajánlott?

Azoknak a munkájukra igényes szakembereknek, akik naprakészen, első kézből szerzett hiteles információt felhasználva egy aktív szakmai közösséghez szeretnének csatlakozni.

Bővebb információ: www.munkajog.hu/munkajogiklubok/