Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Lead Generating Specialist

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.10.27.
Jelentkezési határidő: 2017.11.22.
Hirdetés azonosító: 1166105
lejárt

 

 
 
Lead Generating Specialist
Lead Generating Specialist (Időpont egyeztető telefonos operátor munkatárs)

Minden munkáltató tudja, hogy erős alapok nélkül lehetetlen felépíteni egy stabil és fejlődésmotivált céget. Multinacionális partnerünk ezért minden lehetőséget biztosít, hogy belépő kollégáik már a kezdetektől érezzék a megbecsültség és a lehetőség erejét. Ha szeretesz beszélgetni (és nem csupán beszélni), könnyen nyitsz az emberek felé és szimpatikus számodra, hogy kiemelt minőséget nyújtó, stabil céghez csatlakozz, akkor ismerd meg új pozíciónkat az alábbi néhány sorból.

Mivel telnének a hétköznapjaid?

Partnerünk nemzetközileg is elismert, egyedi cégminősítéssel foglalkozik, valamint üzleti információkat nyújt ügyfelei részére. A teljes folyamatnak sok szereplője és megállója van, ezzel a pozícióval Te az első lépcsőfokot képviselnéd.
Telefonon és/vagy social media platformokon keresztül kell elérned és beszélgetned a potenciális hazai közép a nagyvállalati ügyfelekkel. Az igényeiket felmérve időpontot egyeztetsz a második lépcsőfokot képviselő értékesítő kollégák számára.

Hogyan lehetsz sikeres ebben a pozícióban?

Partnerünk az első naptól megfogja a kezedet és tréningekkel, egyéni és csoportos tervekkel segíti céljaid megvalósulását. Ha nyitott vagy új dolgokat tanulni és folyamatosan fejlődni, vonz a pénzügy és gazdaság világa, s szívesen kamatoztadot és fejleszted kimagasló kommunikációs tudásod, jelentkezz hozzánk.
Angol nyelv kommunikációs ismerete előnyt jelent, de nem feltétel.

Miért érdemes jelentkezned?

A stabil fizetés mellett egyéni és csoportos teljesítményre épülő juttatások, fiatalos, barátságos munkakörnyezet, elismerő és támogató cégkultúra, multinacionális cégeknél jellemző ”túrorudi, gyümölcs és fagyi napok”, elsőrangú, panorámás kilátás.


Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődésedet és tapasztalatod, elképzelésed megegyezik az elvárásokkal, önéletrajzoddal pályázz a hays-response.hu weboldalon. Sok sikert!
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Lead Financial Specialist

Exact Solutions Kft.

Our Partner:Our partner, one of the most signif...
Budapest


Lead Accountant

Exact Solutions Kft.

Our Partner:Our partner, one of the most signif...
Budapest


Lead Rendszermérnök

PBS International Kft.

Megye:   Budapest A pozíció leírása:   Infrastr...
Budapest